Capcane în Sinaia pentru prinderea mistreților

18 Aug 2018 11:02
Capcane în Sinaia pentru prinderea mistreților
Autoritățile din Sinaia au decis să ia măsuri după ce porcii mistreți au apărut din ce în ce mai des prin stațiune, mai ales în centrul orașului Astfel, potrivit primarului, Vlad Oprea, s-a luat legătura cu administratorul fondului cinegetic. S-a decis imediat ca în parcul Dimitrie Ghica să fie montate capcane. Deja un porc mistreț a fost prins.
" Niciodată nu a fost așa. Umbă câte 6,7. Nu putea să stăm impasibili. Prima etapă este aceasta, să montăm capcane iar apoi animalele să fie relocate", a precizat Vlad Oprea, primarul din Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587