Capcane în Sinaia pentru prinderea mistreților

28 May 2018 06:18
Capcane în Sinaia pentru prinderea mistreților
Autoritățile din Sinaia au decis să ia măsuri după ce porcii mistreți au apărut din ce în ce mai des prin stațiune, mai ales în centrul orașului Astfel, potrivit primarului, Vlad Oprea, s-a luat legătura cu administratorul fondului cinegetic. S-a decis imediat ca în parcul Dimitrie Ghica să fie montate capcane. Deja un porc mistreț a fost prins.
" Niciodată nu a fost așa. Umbă câte 6,7. Nu putea să stăm impasibili. Prima etapă este aceasta, să montăm capcane iar apoi animalele să fie relocate", a precizat Vlad Oprea, primarul din Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288