Care este gradul de ocupare al unitatilor de cazare de pe Valea Prahovei pentru minivacanta de 1 Mai

26 Apr 2018 09:03
Care este gradul de ocupare al unitatilor de cazare de pe Valea Prahovei pentru minivacanta de 1 Mai
1 mai în Prahova – Reţeta unei vacanţe de succes!

În pregătirea minivacanţei de 1 mai, hotelurile din Prahova au pregătit oferte speciale, restaurantele şi parcurile de distracţii fac ultimele pregătiri, iar vremea se anunţă a fi perfectă pentru o minivacanţă la munte.

Gradul de ocupare în staţiunile din Prahova se afla în acest moment la 100% în Sinaia, peste 98% în Azuga şi Buşteni iar în zona Breaza Campina avem un grad de ocupare de peste 85%. De asemenea sunt aşteptaţi turiştii zilnici, atât în aceste staţiuni cât şi în parcurile din tot judeţul.

Pentru aceasta minivacanţa, turiştii trebuie să ştie că nu se mai schiază deloc în Prahova însă sunt recomandate traseele de cicloturism, iar o parte din traseele montane sunt deschise, precum Piciorul Pietrei Craiului, cota 1400 şi 2000.

Obiectivele turistice îşi aşteaptă vizitatorii şi în această minivacanţa. Cel mai vizitat dintre ele este Castelul Peleş împreună cu Pelişorul, dar la fel de căutate sunt Casinoul din Sinaia, Castelul Cantacuzino Buşteni, Castelul Iulia Haşdeu din Campina, mănăstiri şi muzee pe care turiştii le pot regăsi detaliate aici.

Pentru aceasta minivacanţa turiştii vor cheltui în medie aproximativ 700 lei/persoana pentru acest sejur, care în medie va dura 4 nopţi şi 5 zile. Pentru 3 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele turiştii vor achita 445 lei/pers cu mic dejun inclus şi cină festivă şi petrecere cu DJ în data de 28 aprilie; la o vilă de 3 stele preţul este de 523 lei/pers pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cina barbeque cu foc de tabără. La un hotel de 4 stele oferta pentru minivacanţa de 1 mai include 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, primirea oaspeţilor cu produse tradiţionale şi cina cu barbeque la foc de tabără n data de 30 şi acces la SPA inclus cu 1020 lei/persoană.

“Ne aşteptam la un val semnificativ de turişti în Prahova pentru aceasta minivacanţa. de asemenea recomandăm şi Drumul Vinului care merita vizitat în această perioadă. Numarul mare de turişti care aleg Prahova ca destinaţie în această minivacanţa ne arată ca Prahova rămâne "Regina Vacantelor" romanilor!”

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000