Care sunt posibilii candidati la fotoliul de primar al Ploieștiului din partea PSD - VIDEO

23 Jan 2020 22:51
Care sunt posibilii candidati la fotoliul de primar al Ploieștiului din partea PSD - VIDEO
Intrebat care va fi candidatul PSD la Primaria Ploiesti in cadrul unei conferinte de presa, Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova, a declarat ca acesta nu a fost inca stabilit. Pe lista sunt patru sau cinci persoane.
“În acest moment avem foarte multe necunoscute. În primul rând, nu știm cum vor vor fi alegerile dintr-un tur sau din două tururi, nu știm contracandidații, ceea ce este un lucru foarte, foarte important și noi avem în acest moment 4-5 persoane care pot candida cu șanse pentru fotoliul de primar al municipiului Ploiesti. In acest moment îl avem pe domnul Cristian Ganea, Președinte al organizației PSD Ploiești, proaspăt ales, care are prima șansă, dar în funcție de evoluția lucrurilor vom reanaliza si vom discuta candidatura de la Ploiești.”, a spus Bogdan Toader

Printre ceilalti posibili candidati anuntati de presedinte PSD Prahova se numara si senatorul Radu Oprea si deputatul Rodica Paraschiv. Totodata, Bogdan Toader a spus ca el nu isi doreste sa candideze la Primaria Ploiesti, ci pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, daca va fi sustinut de colegii sai din partid.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826