Care sunt posibilii candidati la fotoliul de primar al Ploieștiului din partea PSD - VIDEO

23 Jan 2020 22:51
Care sunt posibilii candidati la fotoliul de primar al Ploieștiului din partea PSD - VIDEO
Intrebat care va fi candidatul PSD la Primaria Ploiesti in cadrul unei conferinte de presa, Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova, a declarat ca acesta nu a fost inca stabilit. Pe lista sunt patru sau cinci persoane.
"În acest moment avem foarte multe necunoscute. În primul rând, nu știm cum vor vor fi alegerile dintr-un tur sau din două tururi, nu știm contracandidații, ceea ce este un lucru foarte, foarte important și noi avem în acest moment 4-5 persoane care pot candida cu șanse pentru fotoliul de primar al municipiului Ploiesti. In acest moment îl avem pe domnul Cristian Ganea, Președinte al organizației PSD Ploiești, proaspăt ales, care are prima șansă, dar în funcție de evoluția lucrurilor vom reanaliza si vom discuta candidatura de la Ploiești.", a spus Bogdan Toader

Printre ceilalti posibili candidati anuntati de presedinte PSD Prahova se numara si senatorul Radu Oprea si deputatul Rodica Paraschiv. Totodata, Bogdan Toader a spus ca el nu isi doreste sa candideze la Primaria Ploiesti, ci pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, daca va fi sustinut de colegii sai din partid.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677