Casa de Cultură din Liliești - Băicoi a fost reabilitată cu bani de la primărie (GALERIE FOTO)

14 Oct 2017 13:28
Casa de Cultură din cartierul Liliești al orașului Băicoi a fost reabilitată cu banii de la primăria localității. Investiția s-a ridicat la 180000 RON, bani care provin de la bugetul local. Au fost o făcute lucrări pe interior. Potrivit primarului, Marius Constantin, s-au refăcut pereții de la zero, lambriul vechi de 40 de ani fiind schimbat. Pe jos s-a pus mochetă în locul mozaicului care era vechi de 30 de ani, s-au schimbat scaunele, s-au făcut îmbunătățiri și la sistemul de iluminat. În cadrul Casei de Cultură Liliești există sală de spectacole și sală de repetiții. Sunt profesori care fac activități extrașcolare și anume dansuri populare, dansuri moderne, se cântă la instrumente: tobe, pian, se face canto și teatru. Aproximativ 180 de copii participă la aceste activități.
" Lucrările au durat aproximativ trei săptămâni, s-a lucrat repede, săptămâna viitoare cei de la gospodărirea locală vor face fațada, iar la anul intenționăm să depunem la Ministerul Dezvoltării un proiect pentru extinderea acestei case de cultură" a declarat primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858