Casa de Cultură din Liliești - Băicoi a fost reabilitată cu bani de la primărie (GALERIE FOTO)

14 Oct 2017 13:28
Casa de Cultură din cartierul Liliești al orașului Băicoi a fost reabilitată cu banii de la primăria localității. Investiția s-a ridicat la 180000 RON, bani care provin de la bugetul local. Au fost o făcute lucrări pe interior. Potrivit primarului, Marius Constantin, s-au refăcut pereții de la zero, lambriul vechi de 40 de ani fiind schimbat. Pe jos s-a pus mochetă în locul mozaicului care era vechi de 30 de ani, s-au schimbat scaunele, s-au făcut îmbunătățiri și la sistemul de iluminat. În cadrul Casei de Cultură Liliești există sală de spectacole și sală de repetiții. Sunt profesori care fac activități extrașcolare și anume dansuri populare, dansuri moderne, se cântă la instrumente: tobe, pian, se face canto și teatru. Aproximativ 180 de copii participă la aceste activități.
" Lucrările au durat aproximativ trei săptămâni, s-a lucrat repede, săptămâna viitoare cei de la gospodărirea locală vor face fațada, iar la anul intenționăm să depunem la Ministerul Dezvoltării un proiect pentru extinderea acestei case de cultură" a declarat primarul orașului Băicoi, Marius Constantin.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176