Castigatorii Concursului „Lectii cu Nichita”, premiati joi, la Colegiul Național „Nichita Stănescu”

28 Mar 2018 17:08
Castigatorii Concursului „Lectii cu Nichita”, premiati joi, la Colegiul Național „Nichita Stănescu”
Colegiul Național „Nichita Stănescu”, Ploiești, organizează joi, 29 martie 2018, ora 11.00, la Amfiteatrul „Nichita Stănescu” din cadrul colegiului, festivitatea de premiere a participanților la Concursul „Lecții cu Nichita”, ediția a VIII-a. La această ediție, la cele patru secțiuni ale concursului: Desen, Fotografie, Traducere, Film scurt-metraj s-au înscris 398 elevi din 17 județe ale țării și 5 țări din străinătate. Concursul este cuprins in Calendarul Activităților Educative Naționale CAEN 2018, NR. 70 și are ca parteneri Inspectoratul Școlar Județean Prahova, Muzeul Memorial „Nichita Stănescu”, Alianța Franceză Ploiești, Centrul Județean de Cultură Prahova, Foto Club Ploieşti, Palatul Copiilor Ploiești.

Premiile in bani, în valoare de 5000 de lei, sunt acordate de Primăria Municipiului Ploiesti, premiile speciale și cele acordate participanților din străinătate au fost oferite de Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național ”Nichita Stănescu” din Ploiești.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791