Câștigătorii primei ediții a Festivalului " Concurs Național de Pian "Pian de poveste

11 Dec 2017 10:25
Centrul Județean de Cultură Prahova prin Școala Populară de Arte, alături de Consiliul Județean Prahova au organizat, vineri, 8 decembrie 2017, la Sala "Marea Unire" din cadrul Palatului Culturii, prima ediție a Festivalului " Concurs Național de Pian "Pian de poveste.
Festivalul și-a propus să ofere oportunități de afirmare și exprimare artistică pentru tinerii interpreți, să dezvolte un mediu concurențial dinamic, să valorifice potențialul artistic al tinerei generații și s-a adresat cursanților școlilor populare de artă, precum și elevilor care studiază complementar pianul în cadrul liceelor de muzică.
În urma preselecției au participat în concurs treizeci și nouă de concurenți din județele Prahova, Dâmbovița, Brăila, Galați și Constanța. Concursul a fost structurat pe cinci categorii, în funcție de anul de studiu.
Din comisia de jurizare a festivalului au făcut parte doamna Angelica Ianculescu, inspector școlar de specialitate - președinte, doamna Marilena Cochinescu și doamna Diana Icătoiu, profesoare de pian.
Juriul a oferit următoarele premii:
Marin Luca Alexandru din Brăila " Marele premiu
Categoria I
Dodiță Sebastian Andrei din Ploiești " premiul I
Toma Aidee Ioana Maria din Vălenii de Munte " premiul II
Micu Vlad Alexandru din Vălenii de Munte " premiul III
Categoria a II-a
Dobre Adelina Alessia din Târgoviște " premiul I
Gheorghe Rucsandra din Galați " premiul II
Stoicescu Andra Maria din Târgoviște " premiul III
Categoria a III-a
Bozieru Răzvan Petruț din Târgoviște - premiul I
Vasile Rareș Petruț din Ploiești - premiul II
Mititelu Paul Luca din Ploiești - premiul III
Categoria a IV-a
Berciu Antonio din Ploiești - premiul II
Manea David din Ploiești - premiul III
Stoica Eduard din Ploiești " premiul III
Categoria a V-a
Constantinescu Ana Maria din Ploiești " premiul I

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677