Câștigătorii primei ediții a Festivalului – Concurs Național de Pian „Pian de poveste

11 Dec 2017 10:25
Centrul Județean de Cultură Prahova prin Școala Populară de Arte, alături de Consiliul Județean Prahova au organizat, vineri, 8 decembrie 2017, la Sala „Marea Unire” din cadrul Palatului Culturii, prima ediție a Festivalului – Concurs Național de Pian „Pian de poveste.
Festivalul și-a propus să ofere oportunități de afirmare și exprimare artistică pentru tinerii interpreți, să dezvolte un mediu concurențial dinamic, să valorifice potențialul artistic al tinerei generații și s-a adresat cursanților școlilor populare de artă, precum și elevilor care studiază complementar pianul în cadrul liceelor de muzică.
În urma preselecției au participat în concurs treizeci și nouă de concurenți din județele Prahova, Dâmbovița, Brăila, Galați și Constanța. Concursul a fost structurat pe cinci categorii, în funcție de anul de studiu.
Din comisia de jurizare a festivalului au făcut parte doamna Angelica Ianculescu, inspector școlar de specialitate - președinte, doamna Marilena Cochinescu și doamna Diana Icătoiu, profesoare de pian.
Juriul a oferit următoarele premii:
Marin Luca Alexandru din Brăila – Marele premiu
Categoria I
Dodiță Sebastian Andrei din Ploiești – premiul I
Toma Aidee Ioana Maria din Vălenii de Munte – premiul II
Micu Vlad Alexandru din Vălenii de Munte – premiul III
Categoria a II-a
Dobre Adelina Alessia din Târgoviște – premiul I
Gheorghe Rucsandra din Galați – premiul II
Stoicescu Andra Maria din Târgoviște – premiul III
Categoria a III-a
Bozieru Răzvan Petruț din Târgoviște - premiul I
Vasile Rareș Petruț din Ploiești - premiul II
Mititelu Paul Luca din Ploiești - premiul III
Categoria a IV-a
Berciu Antonio din Ploiești - premiul II
Manea David din Ploiești - premiul III
Stoica Eduard din Ploiești – premiul III
Categoria a V-a
Constantinescu Ana Maria din Ploiești – premiul I

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434