Cătălina Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova: duminică, vin în fața dvs., a prahovenilor, ca la un examen.

23 Sep 2020 11:19
Cătălina Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova: duminică, vin în fața dvs., a prahovenilor, ca la un examen.
Duminică, vin în fața dvs., a prahovenilor, ca la un examen, a transmis Cătălina Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova.
De altfel, Cătălina Bozianu este singura femeie care candidează pentru acestă funcție.
*Sunt singura femeie care candidează pentru președinția Consiliului Județean Prahova. Unii spun că ar trebui să folosesc acest lucru în campania electorală, ca să câștig voturi. Nu am făcut-o și nu o voi face. Da, sunt femeie, soție și mamă de doi copii, dar cred că votul dumneavoastră pentru președintele Consiliului Județean trebuie să fie dat pentru competența, cinstea și buna-credință a candidatului, nu pentru că ar fi bărbat sau femeie. În a fi femeie, nu ai niciun merit. În a fi bun, implicat, apropiat de oameni, acolo se văd meritele tale! Vin în fața prahovenilor cu convingerea că sunt un candidat mai bun decât ceea ce propun alianțele baronilor roșii și galbeni. Am mai mulți ani pe cartea de muncă și mai multă experiență administrativă decât cei doi contracandidați, luați la un loc. Am fost viceprimar al Ploieștiului în perioada în care s-au făcut cele mai multe lucruri bune pentru oraș (2008-2012) și, ca deputat, am ca domeniu de activitate administrația publică. Vin în fața dvs. cu convingerea că sunt un candidat mai cinstit și mai sincer decât cei doi domni. Eu nu trebuie să dau raportul în fața niciunui grup de interese abonat la resursele Prahovei de decenii, și nici nu am fost nevoită să-mi fac mutație pe buletin într-un bloc din Plopeni, ca să pot candida. Sunt ploieșteancă și, deci, prahoveancă get-beget! Vin în fața dumneavoastră cu un program realist, fără vorbe goale, și cu o echipă formată din oameni de ispravă. Și, mai ales, vin cu inima deschisă și cu dorința sinceră de a face tot ceea depinde de mine pentru a schimba în bine județul nostru*, este mesajul Cătălinei Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova.
La comanda PMP, filiala Prahova, COD MANDATAR: 21200020

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677