Cătălina Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova: să ne fie bine acasă, în Prahova

17 Sep 2020 16:33
Cătălina Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova: să ne fie bine acasă, în Prahova
Cătălina Bozianu, candidat PMP la funcția de președinte CJ Prahova, și-a prezentat planurile dacă va ajunge în această funcție, pornind de la trei mari idei: grija pentru sănătate, respect pentru oameni și respect pentru ceea ce avem mai bun.
*Știu că v-ați săturat de promisiunile și de vorbele goale ale politicienilor. De prea multe ori, cei care au condus Județul Prahova în ultimii 20 de ani ne-au păcălit cu proiecte care se realizează doar pe hârtie.
Indiferent de domeniul în care activez, eu mă străduiesc să respect învățăturile primite de la părinții mei. Adică, să nu-i mint pe oameni și să nu promit decât ceea știu sigur că se poate realiza.
Grijă pentru sănătate
De aproape 20 de ani, ni se tot promit spitale și în Ploiești, și în celelalte orașe ale Prahovei. Ba, uneori, chiar și în comunele mai mari. Spitalele au rămas pe hârtie, iar sănătatea prahovenilor " la mila lui Dumnezeu. A venit momentul să facem și lucruri concrete, atât cât ne permit bugetele noastre.
Un dispensar în fiecare sat. Spre deosebire de spitale, care implică sume mari de bani de la buget, dispensarele se pot realiza. O rețea de dispensare în fiecare sat al Prahovei ar ridica povara de pe spitalele supraaglomerate și ar ușura accesul la serviciile medicale al vârstnicilor și al oamenilor cu venituri reduse.
Respect pentru oameni
Și președintele CJ, și consilierii sunt plătiți din banii noștri, ca și primarii. De aceea, ei au obligația să-i consulte mereu pe prahoveni și să nu a decizii majore fără acordul comunităților locale. Vremea baronilor roșii și galbeni, care conduc Prahova ca pe propria moșie, trebuie să apună!
O administrație transparentă: puncte de informare ale Consiliului Județean în fiecare dintre cele 104 localități ale județului nostru, în care oamenii vor primi date despre proiectele derulate în comunitatea lor, despre sumele cheltuite, și vor fi consultați cu privire la direcțiile de urmat. Ca președinte al Consiliului Județean, voi fi un partener al primarilor buni și implicați, indiferent de culoarea lor politică.
Respect pentru ceea ce avem mai bun
Oamenii, locurile, produsele și tradițiile noastre au fost promovate insuficient de autoritățile județene. Să venim la tăieri de panglici, la târguri de produse tradiționale și să ne îmbrăcăm în port popular pentru poze puse pe Facebook nu-i ajută prea mult pe prahoveni. E timpul să facem ceva mai mult!
Direcții de acțiune: investiții în dezvoltarea turismului și a agroturismului pe Valea Doftanei; crearea unui fond județean de promovare a produselor și a tradițiilor prahovene, în parteneriat cu primăriile; premii de excelență pentru oamenii care produc "tradițional" la standarde de calitate sau care promovează tradițiile noastre.*
La comanda PMP, filiala Prahova, COD MANDATAR: 21200020

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677