Catalina Bozianu considera ca Viorica Dancila este "un anti-model pentru femeile implicate în politică"

28 Jun 2018 09:47
Printr-un comunicat de presa, Catalina Bozianu, deputat PMP, arata ca, in opinia sa, Viorica Dancila este "un anti-model pentru femeile implicate în politică"
"Am votat moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă din convingerea că acest guvern este o mostră de incompetență și de iresponsabilitate care riscă să declanșeze o catastrofă socială și economică în România. Un guvern care condamnă România la subdezvoltare.
Totodată, ca președinte al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară, consider că d-na Viorica Dăncilă reprezintă un anti-model pentru femeile implicate în politică. D-na Dăncilă nu dovedește nicio competență pentru ocuparea funcției de prim-ministru, nici la nivel de reprezentare de înaltă ținută, nici la nivel de activitate guvernamentală. Singura "calitate" pentru care a fost numită și desemnată în această demnitate - cea mai importantă din punct de vedere al funcționării statului - este obediența față de Liviu Dragnea. În aceste condiții, împreună cu toți colegii din Partidul Mișcarea Populară și din opoziție, cred că plecarea acestui guvern este o urgență pentru România.
Din păcate, nu am reușit de această dată. Cauzele sunt multiple, însă cea mai importantă pentru noi ține de lipsa de coerență și de coordonare a acțiunii parlamentare a opoziției. Cred că lecția cea mai importantă a acestui moment este aceea că trebuie să lăsăm deoparte ambițiile și orgoliile personale și să ne unim în mod real eforturile pentru a scăpa România de pacostea numită *guvernul Dăncilă*."
Sursa Comunicat de presa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677