Cătălina Bozianu, deputat PMP: "Ministrul Educației, Liviu Pop, îmi oferă un nou argument pentru a cere tripletei Tudose-Dragnea-Tăriceanu să-l demită". Află de aici care este motivul!

05 Dec 2017 09:48
Cătălina Bozianu, deputat PMP: "Ministrul Educației, Liviu Pop, îmi oferă un nou argument pentru a cere tripletei Tudose-Dragnea-Tăriceanu să-l demită". Află de aici care este motivul!
Într-o postare pe pagina oficială de facebook, deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, explică de ce, în opinia sa, Ministrul Educației, Liviu Pop ar trebui demis:
"Ministrul Educației, Liviu Pop, îmi oferă un nou argument pentru a cere tripletei Tudose-Dragnea-Tăriceanu să-l demită. În data de 18 octombrie, i-am adresat ministrului interpelarea de mai jos, care are ca obiect decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul Prahova. Potrivit legii, ministrul avea obligația să răspundă în termen de maximum 30 de zile (și asta, numai dacă întârzierea răspunsului ar avea o justificare temeinic motivată, altminteri, termenul legal este de 10 zile). Or, de la momentul depunerii interpelării, au trecut deja 43 de zile, iar Liviu Pop tace. De ce tace? Probabil, din dispreț nu atât față de Parlamentul României, cât față de cadrele didactice din această țară. Este, cred, un motiv în plus de a afirma că acest om reprezintă o rușine pentru educația românească și de a-l trimite acasă."

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677