Catalina Bozianu: Îi amintesc d-lui Dobre că bugetul Ploieștiului este prea important pentru a face obiectul jocurilor primarului

26 Apr 2019 13:05
Ghinionul nostru, al ploieștenilor, este că avem cel mai nepotrivit primar pentru o perioadă în care finanțele orașului se află la cote de avarie, iar administrația ne-a îndatorat până peste cap.
Dl. Dobre acționează haotic, heirupistic, parcă pe negândite, amestecând nepermis operațiunile de imagine și de campanie electorală cu treburile administrative. Ultima ispravă are în vedere chiar bugetul municipiului. După un simulacru de dezbatere publică, din care nu a înțeles nimeni mai nimic, consilierii locali au intrat cu mare întârziere în posesia proiectului de buget. Ieri (miercuri n.r), a avut loc ședința ordinară a Consiliului local în care, în mod firesc, bugetul a fost lăsat în afara ordinii de zi pentru a le permite membrilor acestui for să-l studieze. Astăzi (joi n.r), la orele prânzului, consilierii locali se trezesc convocați într-o oră la o ședință „deîndată” în care urma să se supună la vot proiectul de buget. Bineînțeles, majoritatea consilierilor a decis eliminarea proiectului de pe ordinea de zi. Colegii mei, consilierii PMP, Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu au vota în consecință, refuzând să participe la piesa pusă în scenă de Adrian Dobre.
Îi amintesc d-lui Dobre că bugetul Ploieștiului este prea important pentru a face obiectul jocurilor primarului: În contextul în care situația financiară a municipiului se găsește la limita catastrofei, bugetul trebuie studiat, dezbătut și amendat cu toată atenția și priceperea pentru a evita colapsului și a da o șansă de relansare administrației unuia dintre cele mai productive orașe din țară.
sursa comunicat de presa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134