Catalina Bozianu, la consultarile cu Klaus Iohannis

18 Jan 2018 13:51
Catalina Bozianu, la consultarile cu Klaus Iohannis
Din delegatia PMP, condusa de președintele Traian Băsescu, care a participat la consultările de la Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis, pe tema desemnării noului premier al României a facut parte si deputatul Catalina Bozianu. "Așa cum deja se cunoaște, PMP a fost singurul partid de opoziție care a prezentat două propuneri de premier, fiecare dintre ele net superioară din punct de vedere al calității profesionale, propunerii PSD: președintele executiv, Eugen Tomac, și europarlamentarul nostru, Siegfried Mureșan. Din păcate, președintele Iohannis nu a ținut cont decât de simpla aritmetică parlamentară și a ales să o desemneze pe Viorica Dăncilă. Cred că președintele le era dator milioanelor de români insultați de modul în care guvernează Liviu Dragnea și PSD, de lupta oarbă pentru putere din interiorul acestui partid, cu o minimă opoziție la această propunere mai mult decât contestabilă: o doamnă pe care nu o recomandă nimic pentru această funcție. Poate doar faptul că este din Teleorman și obediența față de Liviu Dragnea...În ceea ce ne privește pe noi, cei de la Partidul Mișcarea Populară, am arătat, și cu acest prilej, că suntem singurii care fac cu adevărat opoziție la actuala guvernare pesedistă, incompetentă și abuzivă. Și vă asigur că vom continua lupta. Împotriva PSD și pentru România!", a scris Bozianu pe Facebook.
FOTO: www.evz.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677