Cătălina Bozianu, la școala de vară a tineretului PMP: „Dacă tinerii de la noi, din partid, vor avea șansa de a ajunge cât mai repede în funcții publice, România va avea o șansă de dezvoltare în plus”

11 Sep 2017 08:45
PMP-Prahova a participat la școala de vară a tineretului din partid și la ședința Consiliului Național, ambele evenimente având loc la Olimp. La școala de vară, PMP și-a arătat potențialul de creștere prin numărul și calitatea tinerilor care au venit alături de noi, în toată țara. Ei sunt confirmarea faptului că putem lupta oricând pentru România, de la egal la egal cu PSD sau PMP. Împreună, am dezbătut subiecte care țin de comunicarea și de organizarea partidului, dar și chestiuni de interes pentru toți românii, precum viitorul Uniunii Europene. „Trebuie să le vorbim românilor despre casa noastră, Europa”, le-a spus tinerilor președintele Traian Băsescu.
Președintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, concluzionează asupra reuniunii mișcării populare de la Olimp: „Dacă tinerii de la noi, din partid, vor avea șansa de a ajunge cât mai repede în funcții publice, România va avea o șansă de dezvoltare în plus”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092