Cătălina Bozianu, la școala de vară a tineretului PMP: „Dacă tinerii de la noi, din partid, vor avea șansa de a ajunge cât mai repede în funcții publice, România va avea o șansă de dezvoltare în plus”

11 Sep 2017 08:45
PMP-Prahova a participat la școala de vară a tineretului din partid și la ședința Consiliului Național, ambele evenimente având loc la Olimp. La școala de vară, PMP și-a arătat potențialul de creștere prin numărul și calitatea tinerilor care au venit alături de noi, în toată țara. Ei sunt confirmarea faptului că putem lupta oricând pentru România, de la egal la egal cu PSD sau PMP. Împreună, am dezbătut subiecte care țin de comunicarea și de organizarea partidului, dar și chestiuni de interes pentru toți românii, precum viitorul Uniunii Europene. „Trebuie să le vorbim românilor despre casa noastră, Europa”, le-a spus tinerilor președintele Traian Băsescu.
Președintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, concluzionează asupra reuniunii mișcării populare de la Olimp: „Dacă tinerii de la noi, din partid, vor avea șansa de a ajunge cât mai repede în funcții publice, România va avea o șansă de dezvoltare în plus”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434