Catalina Bozianu: majorarea punctului de pensie (și) pentru pensionarii de lux " o insultă a PSD la adresa tuturor românilor

12 Sep 2019 10:50
Catalina Bozianu: majorarea punctului de pensie (și) pentru pensionarii de lux " o insultă a PSD la adresa tuturor românilor
Pe pagina oficiala de Facebook, deputatul PMP Catalina Bozianu a publicat declarația politică din această săptămână, pe care o publicam integral.
"De o săptămână, liderii PSD, în loc să se mute în opoziție așa cum le recomandă pierderea majorității guvernamentale, se laudă pe toate canalele TV cu majorarea punctului de pensie cu 15%. Strategia electorală a partidului de guvernământ este veche și simplă: scoatem ochii pensionarilor cu majorarea, ca să voteze cu Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. Din păcate pentru PSD (și din fericire pentru România), această strategie are șanse mari să eșueze.
Vorbind mult cu oamenii în vârstă în toți acești ani, am învățat un adevăr elementar, o realitate pe care rezultatul alegerilor parlamentare o confirmă: acești oameni nu mai pot fi luați de proști nici de PSD, și nici de oricare alt partid. Ei înțeleg foarte bine că sunt tratați ca o simplă masă de manevră electorală de Viorica Dăncilă și de un guvern PSD care a pierdut orice legitimitate morală de a mai conduce țara. Mai mult, vârstnicii înțeleg perfect riscurile la care expun economia românească măsurile populiste ale acestui guvern. De asemenea, ei au, până la urmă, aceleași nemulțumiri pe care le au și segmentele mai tinere ale populației: lipsa investițiilor în autostrăzi, în drumuri naționale ori în spitale. Pensionarii înțeleg foarte bine ce se întâmplă și în politică, și în economie, și în societate. Viorica Dăncilă și restul incompetenților desprinși de realitate din guvern nu înțeleg nimic.
Viorica Dăncilă și compania nu înțeleg, de pildă, că, lăudându-te cu majorarea nediferențiată a pensiilor, îi insulți pe pensionarii obișnuiți ai acestei țări, cărora pensie le crește cu sume modice prin comparație cu sumele fabuloase pe care le vor încasa în plus "pensionarii de lux". Viorica Dăncilă și ceilalți pesediști care se agață cu disperare de scaune nu înțeleg că, lăudându-te cu majorarea pensiilor, în condițiile lipsei acute de investiții, îi insulți pe întreprinzătorii români ale căror taxe și impozite se duc pe astfel de mite electorale, în loc să se regăsească în proiecte de care beneficiază toți cetățenii acestei țări. Viorica Dăncilă și colegii ei la fel de incompetenți ca și dânsa nu înțeleg că, prin măsuri de acest tip, îi insultă pe angajații din mediul privat din ale căror contribuții au mărit fără discernământ salariile celor de la stat. Viorica Dăncilă și PSD nu înțeleg (și nici nu au cum) că acest șir interminabil de insulte la adresa românilor va primi răspunsul celor insultați la vot. Peste două luni și anul viitor".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677