Catalina Bozianu, nemultumita de respingerea amendamentelor formulate

20 Dec 2017 14:40
Deputatul PMP Catalina Bozianu se declara nemultumita de faptul ca amendamentele pe care le-a formulat au fost respinse.
"Aseară târziu, mașina de vot și de abuz parlamentar a puterii PSD-ALDE a respins în bloc toate amendamentele pe care le-am formulat, atât eu, cât și colegii mei din PMP, la Legea Bugetului de Stat pe domeniul păstorit de Ministerul Dezvoltării. Amendamentele noastre, care aveau ca obiect atragerea de fonduri pentru investiții în județele pe care le reprezentăm, nici măcar nu au mai fost dezbătute. Prevalându-se de modificările nedemocratice ale Regulamentului, adoptate în mare grabă săptămâna trecută, parlamentarii puterii au votat mecanic bugetul impus de guvern. În mod suspect, au acceptat patru amendamente ale unor liberali, probabil în virtutea vechii tovărășii din USL.
Chiar dacă nu am reușit să clintim mașinăria PSD-ALDE, noi, cei de la PMP, am încercat să ne facem cât mai bine datoria față de oamenii pe care-i reprezentăm. Am formulat amendamente conforme nevoilor de dezvoltare ale țării, le-am fundamentat și le-am susținut din toate puterile. Civilizat, cu argumente și fără circ, așa cum îi doare cu adevărat pe cei la PSD-ALDE, care au ajuns să confunde țara cu propria moșie și Bugetul de Stat, cu propriul cont bancar.
Vă asigur că nu ne dăm bătuți. Lupta noastră pentru România și pentru Prahova continuă!", a spus Catalina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677