Catalina Bozianu, presedinte interimar al organizației naționale de femei

14 Mar 2018 09:27
Catalina Bozianu, presedinte interimar al organizației naționale de femei
Catalina Bozianu, deputat prahovean PMP, a fost desemnata presedinte interimar al organizației naționale de femei. Bozianu a multumit colegilor si a precizat ca nu va fugi de raspundere.
" Le mulțumesc colegilor mei din Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară (și, în primul rând, președintelui Traian Băsescu) pentru onoarea pe care mi-au făcut-o astăzi (ieri n.r.), prin desemnarea mea ca președinte interimar al organizației naționale de femei.Încrederea d-lui președinte Băsescu și a celorlalți colegi mă onorează, dar, în același timp, mă obligă să mă ridic la înălțimea așteptărilor. Îmi place să cred că nu sunt un om care fuge de răspundere sau de muncă și voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a încheia cât mai rapid procesul de construcție a organizațiilor de femei de la nivel județean și pentru a activa cât mai rapid aceste organizații", a scris Bozianu pe Facebook.
Noua sefa a femeilor PMP a spus si ce vrea sa faca in aceasta calitate.
" Vrem să implicăm cât mai mult organizațiile de femei în cele două campanii decise în ședința CEN de astăzi: "Alegem Primarul în două tururi" și "Unirea cu Republica Moldova". Vor fi două campanii prin care PMP informează cetățenii și le cere sprijinul exprimat prin semnături de susținere a petițiilor inițiate pentru a pune presiune publică pe guvernanți. Așa cum a explicat deja președintele Băsescu, alegerea primarului în două tururi este esențială pentru a putea pune capăt supremației PSD la nivel local, supremație care, în multe locuri din țară, se transformă în dictatura unor baroni incompetenți, dezinteresați de soarta comunităților și corupți. Unirea cu Republica Moldova este proiectul de țară al PMP și este de datoria noastră să luptăm pentru a-l vedea realizat, cu sprijinul tuturor românilor", a precizat noua sefa a femeilor PMP.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677