Catalina Bozianu, presedinte PMP Prahova: “Am votat, astăzi, alături de toți colegii din conducerea Partidului Mișcarea Populară, pentru candidatura d-lui Toader Paleologu la președinția României”

25 Aug 2019 18:45
Catalina Bozianu, presedinte PMP Prahova: “Am votat, astăzi, alături de toți colegii din conducerea Partidului Mișcarea Populară, pentru candidatura d-lui Toader Paleologu la președinția României”
Theodor Paleologu a fost desemnat, duminică, candidatul PMP la alegerile prezidențiale. Si organizatia prahoveana a Partidului Miscarea Populara l-a sustinut pe Theodor Paleologu:
“Am votat, astăzi, alături de toți colegii din conducerea Partidului Mișcarea Populară, pentru candidatura d-lui Toader Paleologu la președinția României” Toader Paleologu reprezintă opusul imposturii, relei-credințe și ipocriziei care domină actuala scenă politică. Înțelept, educat, cu o experiență diplomatică și politică solidă, onest și bine intenționat, Theodor Paleologu este, de azi, port-stindardul ofertei PMP pentru România: o țară de care românii să se simtă mândri și în care să-și dorească să trăiască”, a scris pe facebook Catalina Bozianu, presedinte PMP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8365 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.2843 -0.0242
GBP Lira sterlina 5.3551 -0.0047
CHF Francul elvetian 4.5467 -0.0055
XAU Gramul de aur 244.6054 -1.1608