Cătălina Bozianu, prezentă la Geneva, la Uniunea Interparlamentară

19 Oct 2018 08:45
Deputatul PMP, Cătăina Bozianu, a făcut parte în perioada 13-18 octombrie din delegația Grupului Român al Uniunii Interparlamentare și a participat la Geneva, la sesiunea de toamnă a Uniunii, organism aflat sub egida Organizației Națiunilor Unite, care reunește grupuri parlamentare din peste 140 de state ale lumii.
"Programul sesiunii a cuprins atât dezbateri în plenul Adunării, cât și reuniuni ale organelor directoare și specializate, sau întâlniri ale grupurilor geopolitice. Cu alte cuvinte, fiecare dintre parlamentarii care au reprezentat România, a participat la câte o secțiune din sfera tematică
a reuniunii. Mie mi-au "picat" Comisia pentru democrație și drepturile omului, în cadrul căreia am dezbătut proiectul de rezoluție cu tema "Consolidarea cooperării interparlamentare privind migrația și guvernanța în domeniul migrației", precum și lucrările "Forumului Femeilor Parlamentar". Ca președinte interimar al organizației naționale de femei a PMP, am acordat o importanță crescută acestui Forum și, mai ales, tematicii referitoare la protejarea femeilor împotriva traficului de persoane și a tuturor formelor de violență. Sunt fenomene care, din păcate, se manifestă încă accentuat în societatea românească și pe care avem datoria să le combatem cu toată fermitatea. De aceea, schimbul de experiență cu partenerii internaționali este util și trebuie susținut permanent. O bună parte din direcțiile trasate de această rezoluție se vor regăsi, cu siguranță, în proiectele noastre, ale femeilor din Partidul Mișcarea Populară., a declarat pe pagina sa de facebook deputatul PMP, Cătălina Bozianu.

Sursa foto: facebook Catalina Bozianu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677