Cătălina Bozianu, realeasă în funcția de președinte al PMP Prahova. Alegerile au avut loc în prezența lui Traian Băsescu, președintele partidului la nivel național – VIDEO/FOTO

15 Dec 2017 17:56
Partidul Mișcarea Populară Prahova a organizat astăzi alegeri pentru structura de conducere a formațiunii politice. La eveniment a participat și Traian Băsescu, președinte PMP, Robert Turcescu și Eugen Tomac, vice-președinti ai partidului. În urma alegerilor, în funcția de președinte PMP Prahova a fost realeasă Cătălina Bozianu care este și deputat.
“În calitatea mea de candidat la președinția fialialei Prahova, am datoria să vă spun sincer ceea ce ne așteaptă pe noi, popularii prahoveni, dacă veți considera că merit un nou mandat. Ne așteaptă o luptă grea, o luptă mult mai grea decât cele purtate până acum și spun că este mult mai grea pentru că de data aceasta obiectivul nostru este să devenim cel mai important partid din Prahova la viitoarele alegeri locale. Să câștigăm primării, în primul rând Ploieștiul și Câmpina, și să ne dobândim prin votul oamenilor dreptul de ne pune cu adevărat bunele intenții, cinstea și priceperea în slujba lor, în fruntea administrației locale din Prahova”, a declarat Cătălina Bozianu în discursul ținut astăzi.
Cătălina Bozianu este absolventă a Academiei de Studii Economice București, este căsătorită și are doi copii.

“Sunt în acest partid de când s-a înființat. Am pus și pun suflet în această echipă și împreună cu această echipă. Asemeni multor colegi petrec de multe ori în această echipă mai mult decât cu propria familie, sunt onorată să fac parte din echipajul comandantului de cursă lungă Traian Băsăsescu și vreau să contribui cu tot ceea ce îmi stă în puteri la aducerea navei România pe o mare liniștită din furtun pe care o străbate acum. Vreau ca băiatul meu, Alexandru, și fata mea, Andrada, să traiască alături de toți copiii noștri într-o țară de care să fie mândri și pentru că mama lor s-a luptat pentru ea”, a adăugat Cătălina Bozianu.

„Organizația de Prahova este o excelentă organizație și o organizație în care chiar se face politică și care prin comportamentul ei a reușit să atragă atâția oameni noi în politică, dar și oameni care au mai făcut politică și care s-au îndreptat către o soluție credibilă. Eu doresc succes noii echipe”, a declarat Traian Băsescu, președintele PMP.
In cadrul alegerilor de astăzi de la PMP Prahova au fost și 15 vicepreşedinţi, un secretar general şi nouă secretari executivi, pentru această filială.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
TAIATE DEGETELE HOTILOR !
DUMNEZEU ,SA IL ODIHNEASCA !
particip
Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri
DEMITEREA LUI YOHANIS !
Curs valutar
EUR Euro 4.6346 0.0014
USD Dolarul SUA 3.9285 0.0100
GBP Lira sterlina 5.2711 0.0040
CHF Francul elvetian 3.9729 0.0087
XAU Gramul de aur 158.8245 0.5663