Cătălina Bozianu: “Săptămâna parlamentară a avut două momente-cheie: votul asupra eliminării pensiilor speciale și asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin”. Vezi aici cum a votat deputatul PMP!

30 Jan 2020 20:22
Cătălina Bozianu: “Săptămâna parlamentară a avut două momente-cheie: votul asupra eliminării pensiilor speciale și asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin”. Vezi aici cum a votat deputatul PMP!
Catalina Bozianu, deputat PMP, a descris intr-o postare pe facebook cum a decurs saptamana parlamentara si care au fost optiunile sale.

“Săptămâna parlamentară a avut două momente-cheie: votul asupra eliminării pensiilor speciale și asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Ambele - două proiecte asumate și promovate de PMP încă de acum trei ani. Am votat, firește, pentru eliminarea pensiilor speciale, dar - recunosc - aș fi preferat o formă a legii cu un regim și mai restrictiv al acestor pensii. Asumarea răspunderii Guvernului asupra alegerii primarilor în două tururi de scrutin este (și) o consecință a acțiunii PMP de a condiționa învestirea Cabinetului Orban de această măsură de natură să restaureze democrația la nivel local. în orice caz, premierul merită felicitat pentru acest act de curaj politic. Cât despre moțiunea de cenzură depusă, azi, de PSD, ea trebuie tratată ca un demers ridicol, care arată că acest partid își menține reflexele toxice, antidemocratice. Pentru PSD, în continuare, contează mai mult interesele banilor locali decât interesul general al societății românești”, a scris Catalina Bozianu pe pagina sa oficiala de facebook.
Sursa foto: facebook Catalina Bozianu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8408 0.0002
USD Dolarul SUA 4.2716 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4099 0.0329
CHF Francul elvetian 4.5537 -0.0054
XAU Gramul de aur 249.0787 0.2149