Catalina Bozianu: "un ultim omagiu adus Majestății Sale"

16 Jan 2018 17:16
Catalina Bozianu: "un ultim omagiu adus Majestății Sale"
Sute de persoane au venit la Peles, miercuri, sa depuna coroane si sa se reculeaga in Holul de Onoare al Castelului, locul unde a fost depus pentru cateva ore sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai. Printre cei care au fost prezenti la ceremonie s-a numarat si deputatul Catalina Bozianu. Parlamentarul prahovean a postat pe reteaua de socializare un mesal, insotit de o fotografie. "La Peleș, pentru un ultim omagiu adus Majestății Sale, Regele românilor", a scris Bozianu.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este simplu sa faci o grainita pentru 20 de copii (teoretic) , decat sa faci o canalizare cu fonduri europene , pentru toata comuna.
-daca este destinat publicului , de ce se percepe taxa ? -tot in aceasta tara , nu departe - in bucuresti , parcurile sunt destinate gratuit cetatenilor . -ca la ploiesi ....vorba aiaaaaaa.......a lui .......!? - parol coane ............!
Felicitari tuturor celor care au muncit ca scoala sa fie "dintr-o poveste " ! Este scoala construita in 1905 la indemnul Principesei Maria , este scoala in care am invatat foarte multi sinaieni si nu credeam ca o sa vad alta schimbare .Iata ca se poate ! Inca o data felicitari celor competenti in aceasta lucrare superba !
Când incep înscrierile pt ordine publică
Sabina, cinste tie si mamei tale pt felul in care ai fost educata ! Felicitari si dascalilor tai ! Asa se poate arata ca ne-am educat, ca am evoluat ca nu facem umbra pamintului degeaba ! ....sa ramana ceva bun din urma noastra pt generatiile viiitoare !
Curs valutar
EUR Euro 4.6599 0.0343
USD Dolarul SUA 3.8182 0.0496
GBP Lira sterlina 5.2494 0.0501
CHF Francul elvetian 3.9533 0.0355
XAU Gramul de aur 163.5981 0.9231