Cazul bancomatului aruncat în aer la Sinaia/Hoții au purtat cagule

10 Feb 2020 12:54
Cazul bancomatului aruncat în aer la Sinaia/Hoții au purtat cagule
Cercetarea polițiștilor la fața locului continuă la Sinaia unde un bancomat a fost aruncat în aer. Este o cercetare de durată, spun oamenii legii, care vor să stabilească și ce au folosit hoții pentru explozie.
Din primele cercetări și în urma vizualizării camerele de supraveghere, două persoane au dat atacul. Purtau cagule și cel mai probabil, după cum arată, vorbim de doi tineri.
Aceștia au avut grijă să acopere camere cu fesuri.
O persoană le-a povestit anchetatorilor că i-a zărit alergând spre pădure, bancomatul fiind amplasat la un hotel care se află spre Castelul Peleș, într-o zonă ferită de ochii lumii.
În plus, pe jos oamenii legii au găsit bani.
Nu se știe deocamdată suma furată.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538