Cazul bancomatului aruncat în aer la Sinaia/Hoții au purtat cagule

10 Feb 2020 12:54
Cazul bancomatului aruncat în aer la Sinaia/Hoții au purtat cagule
Cercetarea polițiștilor la fața locului continuă la Sinaia unde un bancomat a fost aruncat în aer. Este o cercetare de durată, spun oamenii legii, care vor să stabilească și ce au folosit hoții pentru explozie.
Din primele cercetări și în urma vizualizării camerele de supraveghere, două persoane au dat atacul. Purtau cagule și cel mai probabil, după cum arată, vorbim de doi tineri.
Aceștia au avut grijă să acopere camere cu fesuri.
O persoană le-a povestit anchetatorilor că i-a zărit alergând spre pădure, bancomatul fiind amplasat la un hotel care se află spre Castelul Peleș, într-o zonă ferită de ochii lumii.
În plus, pe jos oamenii legii au găsit bani.
Nu se știe deocamdată suma furată.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359