Ce a patit o femeie care a lasat deschisă portiera, la autoturism

20 Mar 2018 10:09
Ce a patit o femeie care a lasat deschisă portiera, la autoturism
In parcarea unui supermarket din municipiu, persoane necunoscute, profitând de neatenția unei femei care a lăsat larg deschisă portiera dreapta față a autoturismului, au pătruns în interior și de pe bancheta dreapta față i-au sustras o geantă ce conținea bani, un telefon mobil, acte personale și carduri bancare.
Polițiștii deplasați la fața locului, în urma verificărilor efectuate, au depistat persoana bănuită de comiterea faptei – un bărbat de 26 de ani, din comuna Iordăcheanu.
Acesta se ascundea după un cămin de canalizare din beton și, pe sol, lângă el, au fost găsite mai multe carduri bancare ce aveau inscripționat numele persoanei vătămate, precum și telefonul mobil al acesteia.
Ulterior, într-un euroconteiner, a fost găsită și geanta persoanei vătămate împreună cu celelalte bunuri.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 2 Ploiești pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.
foto cu caracter ilustrativ: Banatul Azi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000