Ce au facut Dobre, Ganea si Pană. Ipostaze inedite

26 Mar 2018 17:33
Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre și viceprimarii municipiului Ploiești Cristian Mihai Ganea și George Pană au participat, astăzi, la deschiderea unei noi ediții a "Atelierelor de Paști ".
În cadrul evenimentului de astăzi, edilii ploieșteni s-au arătat încântați de prezența micuților veniți la ateliere și alături de aceștia au ales să împărtășească bucuria sărbătorilor pascale confecționând obiecte decorative inedite, sub îndrumarea artiștilor plastici.
Reamintim că, în perioada 26 " 30 martie a.c., în foaierul Teatrului "Toma Caragiu" Ploiești, în intervalul orar 9.00 " 13.00, elevii ploieșteni din învățământul primar sunt așteptați la "Atelierele de Paști", un eveniment cu tradiție organizat de municipalitatea ploieșteană, menit să le ofere copiilor momente plăcute, sub semnul înfrumusețării și creativității, în spiritul sfintelor sărbători de Paști.
foto Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731