Ce au putut sa faca soferii unei firme de distributie a carburantilor. Politia a intrat pe fir

08 Sep 2017 20:02
Ce au putut sa faca soferii unei firme de distributie a carburantilor. Politia a intrat pe fir
6 conducători auto la o firmă de distribuție a carburanților – sunt bănuiți că ar fi sustras 13.760 litri combustibil din cantitățile transportate cu autocisternele firmei respective
Continuând cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, poliţiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică au prezentat ieri actele de cercetare penală Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea dispunerii de măsuri preventive față de persoanele cercetate.
Astfel, ieri, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de șase bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 56 de ani (trei prahoveni, un oltean și un bucureștean).
Din cercetări au rezultat indicii că aceștia – în calitate de conducători auto la o firmă de distribuție a carburanților – sunt bănuiți că ar fi sustras în mod repetat cantitatea totală de 13.760 litri combustibil din cantitățile transportate cu autocisternele firmei respective.
În această cauză, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Prejudiciul stabilit pană la acest moment se ridică la suma de 67.793 lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365