Ce crede deputatul PMP, Cătălina Bozianu, despre modificarea plății defalcate a TVA

27 Sep 2017 11:00
Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, este de părere că plata defalcată a TVA ar trebui modificată. "Salut decizia de ieri după-amiază a Comisiei de buget-finanțe din Senat de a modifica una din cele mai absurde și periculoase măsuri fiscale: plata defalcată a TVA. Sau "split TVA". În forma ei inițială, adoptată de guvernul PSD, care stipulează caracterul obligatoriu, această măsură lovește în firmele private mici și mijlocii, crescându-le costurile bancare și contabile, blocându-le fluxul financiar, și mărind birocrația. Realizând în ceasul al 12-lea catastrofa pe care o produce "split TVA", senatorii din Comisia de specialitate au decis că măsura aceasta nu va avea caracter obligatoriu decât pentru firmele care au contracte cu statul.
Deși decizia, luată chiar cu sprijinul senatorilor puterii, este de salutat, ea arată incoerența PSD, generată de disperarea de a aduna cu orice preț bani la bugetele de stat, grav afectate de creșterea iresponsabilă a cheltuielilor.", a spus depuatul PMP, Cătălina Bozianu, pe o rețea de socializare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000