Ce declaratii a facut astazi Traian Basescu, venit la Ploiesti pentru o conferinta de presa si o intalnire cu simpatizantii- VIDEO

16 May 2019 20:30
Presedintele onorific al Partidului Miscarea Populara, Traian Băsescu, si președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, au ajuns astazi la Ploiesti, unde au sustinut o conferinta de presa si s-au intalnit cu simpatizantii PMP. La evenimente au fost prezenti si Catalina Bozianu, presedinte PMP Prahova, Dorel Onaca, secretar general, si Liliana Nitu, presedinte PMP Dambovita.
Traian Basescu a vorbit despre planul de actiune al PMP cu privire la Parlamentul European, dar a abordat si alte teme cum ar fi reducerea subventiilor pentru agricultura in scopul obtinerii unor fonduri care sa fie alocate pentru crearea Armatei Europene, propunere cu care PMP nu este de acord sau scrisoarea de intentie semnata de Guvernul Romaniei cu China pentru constructia reactorului 3 si 4 de la Cernavoda, gest care i se pare anormal fostului presedinte al Romaniei. Totodata, Traian Băsescu s-a aratat indignat si de posibilitatea eliminării examenului de limba română pentru elevii maghiari.
"Mi se pare nepermisă inițiativa și face parte din setul de inițiative antiromânești pe care UDMR le-a promovat în ultimii ani. (...) Vin cu acest proiect de lege care este absolut umilitor, dar și dăunător minoritarilor unguri pentru că trăind în România și neștiind limba română își vor găsi foarte greu locuri de muncă, se vor integra foarte greu în societate. În plus limba română este limba oficială a statului român și orice politician este obligat să cunoască limba statului", a declarat fostul președinte al Romaniei, Traian Băsescu. Intrebat despre referendumul din 26 mai, Basescu a spus: "Riscul ratarii referendumului este mare pentru ca PSD-ul va cere electoratului lui sa nu voteze sau sa anuleze buletinele pentru referendum. De aceea, eu indemn pe toti romanii sa mearga sa voteze. Problema nu este a lui Iohannis. Problema este cum va fi etichetat poprul roman. Se va spune: vrea o justitie independenta stat de dret sau nu?, iar raspunsul il vom da la referendum. Va fi un dezastru din punctul de vedere al imaginii romanilor daca se rateaza referendumul"
Intreaga conferinta de presa poate fi urmarita pe pagina de facebook a publicatiei prahova-news.ro


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677