Ce declaratii a facut astazi Traian Basescu, venit la Ploiesti pentru o conferinta de presa si o intalnire cu simpatizantii- VIDEO

16 May 2019 20:30
Presedintele onorific al Partidului Miscarea Populara, Traian Băsescu, si președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, au ajuns astazi la Ploiesti, unde au sustinut o conferinta de presa si s-au intalnit cu simpatizantii PMP. La evenimente au fost prezenti si Catalina Bozianu, presedinte PMP Prahova, Dorel Onaca, secretar general, si Liliana Nitu, presedinte PMP Dambovita.
Traian Basescu a vorbit despre planul de actiune al PMP cu privire la Parlamentul European, dar a abordat si alte teme cum ar fi reducerea subventiilor pentru agricultura in scopul obtinerii unor fonduri care sa fie alocate pentru crearea Armatei Europene, propunere cu care PMP nu este de acord sau scrisoarea de intentie semnata de Guvernul Romaniei cu China pentru constructia reactorului 3 si 4 de la Cernavoda, gest care i se pare anormal fostului presedinte al Romaniei. Totodata, Traian Băsescu s-a aratat indignat si de posibilitatea eliminării examenului de limba română pentru elevii maghiari.
„Mi se pare nepermisă iniţiativa şi face parte din setul de iniţiative antiromâneşti pe care UDMR le-a promovat în ultimii ani. (...) Vin cu acest proiect de lege care este absolut umilitor, dar şi dăunător minoritarilor unguri pentru că trăind în România şi neştiind limba română îşi vor găsi foarte greu locuri de muncă, se vor integra foarte greu în societate. În plus limba română este limba oficială a statului român şi orice politician este obligat să cunoască limba statului”, a declarat fostul preşedinte al Romaniei, Traian Băsescu. Intrebat despre referendumul din 26 mai, Basescu a spus: “Riscul ratarii referendumului este mare pentru ca PSD-ul va cere electoratului lui sa nu voteze sau sa anuleze buletinele pentru referendum. De aceea, eu indemn pe toti romanii sa mearga sa voteze. Problema nu este a lui Iohannis. Problema este cum va fi etichetat poprul roman. Se va spune: vrea o justitie independenta stat de dret sau nu?, iar raspunsul il vom da la referendum. Va fi un dezastru din punctul de vedere al imaginii romanilor daca se rateaza referendumul”
Intreaga conferinta de presa poate fi urmarita pe pagina de facebook a publicatiei prahova-news.ro


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134