Ce faceți sâmbătă? La Sinaia este Concursul de Eleganță, "un spectacol deosebit al mașinilor rare"

26 Jun 2019 09:38
Ce faceți sâmbătă? La Sinaia este Concursul de Eleganță,  "un spectacol deosebit al mașinilor rare"
Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României, în parteneriat cu Primăria Sinaia și Muzeul Național Peleș, anunta ca traditionalul Concurs de Eleganta va fi organizat pe 29 iunie 2019. Este a IX-a ediție a Concursului de Eleganță Sinaia.
„Concursurile automobilistice au mereu ceva aparte, iar la Sinaia este o tradiție să ne bucurăm de mașini speciale, fie de viteză, fie de epocă. Cu un rafinament și o eleganță ce ne duc cu gândul la perioada în care Sinaia era reședința regilor, Concursul de Eleganță din acest an se anunță a fi un spectacol deosebit al mașinilor rare. Vă invit să participați și în acest an la prestigiosul eveniment desfășurat pe domeniul Castelului Peleș și la Casino”, a precizat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771