Ce faceți sâmbătă? La Sinaia este Concursul de Eleganță, "un spectacol deosebit al mașinilor rare"

26 Jun 2019 09:38
Ce faceți sâmbătă? La Sinaia este Concursul de Eleganță,  "un spectacol deosebit al mașinilor rare"
Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României, în parteneriat cu Primăria Sinaia și Muzeul Național Peleș, anunta ca traditionalul Concurs de Eleganta va fi organizat pe 29 iunie 2019. Este a IX-a ediție a Concursului de Eleganță Sinaia.
„Concursurile automobilistice au mereu ceva aparte, iar la Sinaia este o tradiție să ne bucurăm de mașini speciale, fie de viteză, fie de epocă. Cu un rafinament și o eleganță ce ne duc cu gândul la perioada în care Sinaia era reședința regilor, Concursul de Eleganță din acest an se anunță a fi un spectacol deosebit al mașinilor rare. Vă invit să participați și în acest an la prestigiosul eveniment desfășurat pe domeniul Castelului Peleș și la Casino”, a precizat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511