Ce investitii va face Consiliul Judetean Prahova in 2018

19 Feb 2018 12:06
Ce investitii va face Consiliul Judetean Prahova in 2018
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toadert, a ales sa publice pe pagina sa de socializare detalii despre bugetul Consiliului Județean Prahova pe anul 2018 care a fost recent aprobat si despre investiile pe care le va face institutia anul acesta. Mesajul presedintelui CJ este urmatorul:

”Bugetul general consolidat al Consiliului Judetean Prahova este de 457.904,58 mii lei (97.5 milioane de euro).

Vă prezint cateva din principalele obiective de investiții pentru anul 2018 ale Consiliul Judetean Prahova:

#SĂNĂTATE

1. Construirea unui corp de clădire nou al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti- in vederea relocarii sectiilor medicale, marirea capacitatii si modernizarea sectiilor anestezie si terapie intensiva, a ambulatoriului integrat, extinderea, reconfigurarea și modernizarea blocului operator

2. Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii UPU a Spitalului Județean de Urgență Ploiești

3. Reabilitare termică și creșterea eficienței energetice a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești

#ÎNVĂȚĂMÂNT

Construcție, reabilitare, modernizare, extindere si echipare a infrastructurii educaționale pentru Centrele Școlare de Educație Incluzivă din orașul Breaza și comuna Filipeștii de Târg

#INFRASTRUCTURĂ

1. modernizarea şi reabilitarea a 60,5 km de drumuri judeţene identificate în Prioritatea 1 a Regiunii Sud Muntenia- traseul 2- tronsonul Prahova- DJ 720 (km 15+500- km. 30+000) și traseul regional 3: DJ 102K, DJ 102D, DJ 100C

2. reabilitare drumuri județene- 100 km covoare asfaltice

3. Pasaj denivelat peste DN1 (Centura Vest) la intersecția cu DJ 101I si str Buda

4. amenajare a 4 sensuri giratorii

5. refacere poduri și podețe

#CULTURĂ

1. Finanțarea proiectelor dedicate Centenarului Marii Uniri

2. Reabilitare Muzeul Județean de Artă Prahova "Ion Ionescu-Quintus"

3. Reabilitare Casa memorială “Paul Constantinescu Ploiesti”
4. Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul din Ploiești

#MEDIU

1. Sistem de management integrat al deșeurilor

2. Finalizarea Stației de Tratare Mecano-Biologică a Deşeurilor Biodegradabile Ploieşti

3. documentație tehnică de proiectare pentru Extinderea Rampei Ecologice Vălenii de Munte

Cu unanimimate de voturi, consilierii județeni, cărora le mulțumesc pentru colaborare, au votat forma propusă a bugetului în ședința ordinară de ieri, 16 februarie.

Bugetul integral Consiliului Județean Prahova îl puteți găsi aici: http://www.cjph.ro/files/Proiecte-de-hotarari/Prj04.pdf”

Sursa foto: facebook

COMENTARII

64x64

Titi

In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895