Ce investitii va face Primaria Filipestii de Padure in 2018

07 Mar 2018 11:05
Ce investitii va face Primaria Filipestii de Padure in 2018
Consiliul Local al comunei prahovene Filipestii de Padure a aporobat la finalul lunii februarie bugetul pe anul 2018 al localitatii. Acesta se ridica la aproximativ 12.500.000 lei, bani din care vor fi suportate cheltuielile, dar din care se vor face si mai multe investitii. Reprezentantii Primariei Filipestii de Padure au alocat sume pentru derularea mai multor proiecte, printre care se numara si reparatia sediului institutiei, reparatii in unitatile de invatamant ale localitatii si lucrari de reparatii ale infrastructurii. Dintre investitiile cele mai mari amintim introducerea retelei de canalizare pe mai multe strazi, asfaltarea unor drumuri ce vor fi afectate dupa introducerea retelei de canalizare, betonare santuri si trotuare, amenajarea centrului civic si reabilitarea salii de festivitatii Minerul. Vom reveni cu detalii despre aceste investitii, dar si despre alte lucrari pe care administratia locala intentioneaza sa le deruleze in acest an.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434