Ce masuri au luat autoritatile prahovene pentru vremea rea anuntata

25 Feb 2018 16:06
Ce masuri au luat autoritatile prahovene pentru vremea rea anuntata
Duminica, 25 februarie 2018 s-a desfasurat, la sediul Institutiei Prefectului Judetul Prahova, sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in vederea analizarii masurilor impuse in conditiile avertizarii meteorologice Cod Portocaliu cu interval de valabilitate 25.02.2018 – 01.03.2018, condusa de doamna prefect Ioana-Madalina Lupea. La sedinta au participat domnul Bogdan Andrei Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova, doamna Ludmila Sfarloaga, vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova si doamna Teodora Marin, city manager in Primaria Municipiului Ploiesti.
In cadrul sedintei au fost analizate starea drumurilor nationale si judetene, pregatirea utilajelor si mijloacelor de interventie, stocurile de materiale antiderapante.
A fost operationalizat Centrul judetean de coordonare si conducere a interventiei si au fost transmise circulare catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta in vederea instituirii serviciului de permanenta la sediile primariilor.
Au fost dispuse masuri de patrulare, identificare si transport a persoanelor fara adapost la centrele de primire stabilite impreuna cu autoritatile locale, cat si de transportare, din timp, a pacientilor dializati si a femeilor insarcinate care, din cauza fenomenelor meteorologice, risca sa ramana blocati in zone izolate, la unitatile sanitare din teritoriu si internarea acestora la sectiile de specialitate respective.
S-a solicitat amenajarea in localitatile Ciorani si Mizil-Albesti a unor centre de primire pentru eventualele persoane blocate in tranzit, cat si suplimentarea echipelor de interventie ale Electrica, cu optimizarea activitatilor de dispecerat ale acesteia.
In municipiul Ploiesti, la cererea prefectului, se vor lua masuri de alocare in plus a mijloacelor de transport in comun la orele de intrare la cursuri ale elevilor.

COMENTARII

64x64

Gheorghe

De ce Județul Prahova să învețe? De ce trebuie sa înghețăm și sa suportăm vantul și ninsoarea ? Avem exact aceeași vreme și noi mergem la școală. Mereu noi am mers și peste săptămâni era școală goală, de ce? Pentru ce? Pentru că gripa era în noi, ore pierdute în dispensare și spitale. Halal Județul Prahova! Mulțumim pentru nimic!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176