Ce masuri au luat autoritatile prahovene pentru vremea rea anuntata

25 Feb 2018 16:06
Ce masuri au luat autoritatile prahovene pentru vremea rea anuntata
Duminica, 25 februarie 2018 s-a desfasurat, la sediul Institutiei Prefectului Judetul Prahova, sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in vederea analizarii masurilor impuse in conditiile avertizarii meteorologice Cod Portocaliu cu interval de valabilitate 25.02.2018 – 01.03.2018, condusa de doamna prefect Ioana-Madalina Lupea. La sedinta au participat domnul Bogdan Andrei Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova, doamna Ludmila Sfarloaga, vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova si doamna Teodora Marin, city manager in Primaria Municipiului Ploiesti.
In cadrul sedintei au fost analizate starea drumurilor nationale si judetene, pregatirea utilajelor si mijloacelor de interventie, stocurile de materiale antiderapante.
A fost operationalizat Centrul judetean de coordonare si conducere a interventiei si au fost transmise circulare catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta in vederea instituirii serviciului de permanenta la sediile primariilor.
Au fost dispuse masuri de patrulare, identificare si transport a persoanelor fara adapost la centrele de primire stabilite impreuna cu autoritatile locale, cat si de transportare, din timp, a pacientilor dializati si a femeilor insarcinate care, din cauza fenomenelor meteorologice, risca sa ramana blocati in zone izolate, la unitatile sanitare din teritoriu si internarea acestora la sectiile de specialitate respective.
S-a solicitat amenajarea in localitatile Ciorani si Mizil-Albesti a unor centre de primire pentru eventualele persoane blocate in tranzit, cat si suplimentarea echipelor de interventie ale Electrica, cu optimizarea activitatilor de dispecerat ale acesteia.
In municipiul Ploiesti, la cererea prefectului, se vor lua masuri de alocare in plus a mijloacelor de transport in comun la orele de intrare la cursuri ale elevilor.

COMENTARII

64x64

Gheorghe

De ce Județul Prahova să învețe? De ce trebuie sa înghețăm și sa suportăm vantul și ninsoarea ? Avem exact aceeași vreme și noi mergem la școală. Mereu noi am mers și peste săptămâni era școală goală, de ce? Pentru ce? Pentru că gripa era în noi, ore pierdute în dispensare și spitale. Halal Județul Prahova! Mulțumim pentru nimic!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858