CE RECOMANDARI FAC JANDARMII INAINTEA MECIULUI DE JOI

04 Mar 2015 18:10
CE RECOMANDARI FAC JANDARMII INAINTEA MECIULUI DE JOI
Peste 370 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab" Ploiești și Inspectoratului de jandarmi Județean Prahova vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. PETROLUL PLOIEȘTI și F.C. STEAUA BUCUREȘTI, contând pentru semifinalele Cupei României "Timișoreana".
Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploiești, începând cu ora 21.30.
Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine clubului F.C. Petrolul Ploiești, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.
Ordinea și siguranța publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în cooperare cu celelalte forțe participante.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
În atenția publicului iubitor al Clubului de Fotbal F.C. Petrolul Ploiești
Jandarmeria adresează rugămintea să vă implicați în a face ca spectacolul sportiv desfășurat pe stadionul Ilia Oană să fie pe măsura simpatizării clubului și a renumelui cu privire la atmosfera frumoasă ce există pe acest stadion.
În acest sens, vă recomandăm să dovediți permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui ,,spectacol sportiv" în condiții de siguranță și fair-play.
În cadrul ședinței de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiției a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:
- accesul spectatorilor este permis începând cu orele 19.30;
- partida va fi urmărită de aproximativ 7.000 de spectatori;
Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porților de acces pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora.
Ordinea și siguranța publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în cooperare cu celelalte forțe participante.
Pentru a evita ambuteiajele în trafic și disconfortul creeat prin aceasta, Jandarmeria recomandă să se folosească mijloacele de transport în comun, până în apropierea blocajelor ce vor fi instituite în zona adiacentă stadionului.
Suporterii care se vor deplasa la stadion cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posiblitatea să nu găsească locuri de parcare disponibile. În acest sens, sunt rugați să-și parcheze autoturismele în spațiile amenajate în alte zone ale municipiului.
Totodată, persoanele care vor veni la stadion cu autoturismele și fac deplasarea din alte localități, sunt rugate să ia în considerare posiblitatea parcării acestora în apropierea intrărilor în municipiu.
Pentru a evita producerea unor incidente nedorite, este recomandat ca în interiorul autoturismelor să nu fie lăsate la vedere bunuri de valoare care ar putea tenta infractorii.
Începând cu orele 19.30, traficul auto cât și pietonal va fi restricționat pe străzile Stadionului și Mihai Bravu.
FOTO: puterea.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
L-am întâlnit și eu azi, și nu amenința pe nimeni, era destul de pașnic. Mi-a făcut impresia ca se joaca. Nu făcea obiectul unui anunț la 112
Baiatul era sarac si lucra pentru Catalin Marin zis Lupu.Avea o familie numeroasa si trebuia sa isi intretina fratii
Mi-am petrecut copilăria pe Str Badea Cartan din Câmpina. Acest nume îmi amintește de lucruri minunate pe care nu le voi m-ai trăi niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest înaintaș al românilor!
Curs valutar
EUR Euro 4.9481 0.0008
USD Dolarul SUA 4.2275 0.0276
GBP Lira sterlina 5.7761 -0.0119
CHF Francul elvetian 4.5341 0.0032
XAU Gramul de aur 239.0731 0.4705