Ce s-a intamplat cu ofiterul de politie din Prahova care si-a provocat o taietura la mana

22 Mar 2018 14:12
Ce s-a intamplat cu ofiterul de politie din Prahova care si-a provocat o taietura la mana
Un ofiter de politie din cadrul sectiei rurale de politie Floresti si-a provocat, marti seara, o taietura cu un cutit, pe bratul stang, fara afectarea vreunui vas de sange. Potrivit unor surse judiciare, tanarul politist de 27 de ani ar fi declarat atunci ca a apelat la acest gen intrucat nu mai face fata sarcinilor de serviciu.

Reprezentantii Inspectoratului General al Poliției Române au anuntat insa ulterior ca "Ofițerul de poliție este în stare stabilă, rămânând internat în spital, pentru a fi monitorizat și supus tuturor investigațiilor medicale necesare.

Informațiile potrivit cărora polițistul avea un volum mare de muncă, fapt ce ar fi generat nemulțumiri ale acestuia, nu se susțin.

În anul 2017, ofițerul de poliție a avut în lucru un singur dosar penal, în cadrul căruia a efectuat o singură audiere.

De asemenea, pe tot parcursul anului 2017, a primit spre soluționare 6 petiții.Pentru stabilirea cauzelor ce l-au determinat pe polițist să își provoace răni, a fost deschisă o anchetă, sub coordonarea procurorului, privind săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.

Conducerea Poliției Române a dispus luarea măsurilor necesare pentru ca ofițerul de poliție să primească asistența medicală și psihologică de care are nevoie."

Polițistul este necastorit si a absolvit Academia de Poliție in anul 2012.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218