Ce spectacole în aer liber au pregătit actorii Teatrului Toma Caragiu pentru perioada 6 - 12 iulie

06 Jul 2020 15:56
Ce spectacole în aer liber au pregătit actorii  Teatrului Toma Caragiu pentru perioada 6 - 12 iulie
Spectacolele din aceasta saptamana se vor afla sub semnul feminitatii, spun reprezentantii Teatrului ploieștean, fie ca este vorba despre exemple contemporane ale unor femei din glamorous-ul New York sau despre eroine din pitorescul univers al scrierilor lui Ion Creanga.
Sambata si duminica, de la ora 20.00, sunteti invitati sa descoperiti "Ce vor fetele", alaturi de Nadiana Salagean, Ioana Farcas, Otilia Patrascu, Cristina Moldoveanu, Dragos Campan, Bogdan Farcas, urmarind o comedie dupa un text scris de Neil Simon.
*Alice, Laura, Betty si Tina sunt patru prietene care se intalnesc frecvent in apartamentul cu sase camere al celei dintai si dezbat, pe parcursul unui joc de societate, noutatile din vietile personale. Dupa ce Alice decide sa o primeasca pe Laura la ea, in urma recentei despartiri de sot, viata boema a proprietarei ia sfarsit iar Laura, o maniaca a ordinii, a curateniei si o impatimita a bucatariei de inalta clasa, pune mana pe fraiele gospodariei*, arata sursa citata.
Duminica, de la orele 10.00 si 11.30, puteti intra in fascinanta lumea a basmului popular romanesc in spectacolul "Fata mosului si fata babei", o adaptare dupa Ion Creanga ce imbina inventivitatea scenica a solutiilor regizorale cu comicul modern si farmecul graiului moldovenesc. O poveste despre fapta si rasplata, vazuta prin prisma a doua surori vitrege cum nu se poate mai diferite.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677