Ce spectacole în aer liber au pregătit actorii Teatrului Toma Caragiu pentru perioada 6 - 12 iulie

06 Jul 2020 15:56
Ce spectacole în aer liber au pregătit actorii  Teatrului Toma Caragiu pentru perioada 6 - 12 iulie
Spectacolele din aceasta saptamana se vor afla sub semnul feminitatii, spun reprezentantii Teatrului ploieștean, fie ca este vorba despre exemple contemporane ale unor femei din glamorous-ul New York sau despre eroine din pitorescul univers al scrierilor lui Ion Creanga.
Sambata si duminica, de la ora 20.00, sunteti invitati sa descoperiti „Ce vor fetele”, alaturi de Nadiana Salagean, Ioana Farcas, Otilia Patrascu, Cristina Moldoveanu, Dragos Campan, Bogdan Farcas, urmarind o comedie dupa un text scris de Neil Simon.
*Alice, Laura, Betty si Tina sunt patru prietene care se intalnesc frecvent in apartamentul cu sase camere al celei dintai si dezbat, pe parcursul unui joc de societate, noutatile din vietile personale. Dupa ce Alice decide sa o primeasca pe Laura la ea, in urma recentei despartiri de sot, viata boema a proprietarei ia sfarsit iar Laura, o maniaca a ordinii, a curateniei si o impatimita a bucatariei de inalta clasa, pune mana pe fraiele gospodariei*, arata sursa citata.
Duminica, de la orele 10.00 si 11.30, puteti intra in fascinanta lumea a basmului popular romanesc in spectacolul „Fata mosului si fata babei”, o adaptare dupa Ion Creanga ce imbina inventivitatea scenica a solutiilor regizorale cu comicul modern si farmecul graiului moldovenesc. O poveste despre fapta si rasplata, vazuta prin prisma a doua surori vitrege cum nu se poate mai diferite.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223