Ce spectacole puteti vedea in centrul Ploiestiului zilele acestea!

12 Dec 2017 17:55
Ce spectacole puteti vedea in centrul Ploiestiului zilele acestea!
Primăria Municipiului Ploiești continuă surprizele pregătite în cadrul acțiunilor derulate cu ocazia „Sărbătorilor de iarnă”, evenimente cu tradiție pentru ploieșteni, organizate și în acest an până la finele lunii decembrie.

Astfel, astăzi, 12 decembrie a.c., începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor evolua copiii de la Școala Mihai Eminescu, iar de la ora 17.30, vor putea fi urmăriți într-un scurt spectacol copiii Clubului Artist, cu momente de muzică ușoară.

Seara va continua, începând cu ora 18.00, cu momente artistice susținute de Clubul Copiilor din Băicoi, iar de la ora 19.00, Orchestra populară a Filarmonicii „Paul Constantinescu” va încheia programul cu un spectacol încărcat de emoție și tradiție.

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și miercuri, 13 decembrie, când, începând cu ora 17.00, Grupul vocal instrumental Prahovița va aduce în fața spectatorilor momente artistice inedite.

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura, de la ora 19.00, de momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice Prahova și Prahova Junior.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237