Ce spectacole puteti vedea in centrul Ploiestiului zilele acestea!

12 Dec 2017 17:55
Ce spectacole puteti vedea in centrul Ploiestiului zilele acestea!
Primăria Municipiului Ploiești continuă surprizele pregătite în cadrul acțiunilor derulate cu ocazia "Sărbătorilor de iarnă", evenimente cu tradiție pentru ploieșteni, organizate și în acest an până la finele lunii decembrie.

Astfel, astăzi, 12 decembrie a.c., începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor evolua copiii de la Școala Mihai Eminescu, iar de la ora 17.30, vor putea fi urmăriți într-un scurt spectacol copiii Clubului Artist, cu momente de muzică ușoară.

Seara va continua, începând cu ora 18.00, cu momente artistice susținute de Clubul Copiilor din Băicoi, iar de la ora 19.00, Orchestra populară a Filarmonicii "Paul Constantinescu" va încheia programul cu un spectacol încărcat de emoție și tradiție.

Primăria Municipiului Ploiești vă așteaptă și miercuri, 13 decembrie, când, începând cu ora 17.00, Grupul vocal instrumental Prahovița va aduce în fața spectatorilor momente artistice inedite.

Ploieștenii prezenți la scena din fața Palatului Culturii se vor bucura, de la ora 19.00, de momente de dans popular și voie bună oferite de artiștii ansamblurilor folclorice Prahova și Prahova Junior.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677