Ce spune primarul din Comarnic despre atacul ursilor

23 Oct 2017 11:01
Ce spune primarul din Comarnic despre atacul ursilor
Sambata seara, un urs a dat un nou atac in gospodaria unei familii din Comarnic si a ucis mai multe oi. Iar acest eveniment nu este unul singular. Primarul din localitate, Sorin Popa, a declarat, pentru prahova-news.ro, ca a luat legatura cu insitutiile abilitate care sa vina sa constate atacul astfel incat oamenii sa poata fi despagubiti, intrucat legea permite acest lucru.
" Am anuntat evenimentul. Am convocat comisia care urmeaza sa vina si sa putem despagubi familia respectiva care are pagube in urma atacului de sambata. Comisia este formata din AJPVS, Garda de Mediu, Primarie si Ministerul Agriculturii. Ma lupt sa gasim solutii, sa luam masuri, dar din pacate nu tine de noi. Eu sunt singur ca sunt mai multi ursi, sunt in toate cartierele. Nu e unul singur", a declarat Sorin Popa.
Primarul din Comarnic a mai spus ca pana acum a inregistrat 4 cereri de despagubire dupa ce ursii au atacat gospodariile.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671