Ce spune SGU despre locul de joaca vandalizat

21 Nov 2017 10:18
Ce spune SGU despre locul de joaca vandalizat
Jurnalistii prahova-news.ro au solicitat SGU Ploiesti un punct de vedere cu privire la situatia in care se afla locul de joaca de pe strada Cameliei, care pune in pericol sanatatea copiilor.
Raspunsul SGU:
" Sesizarea dvs a fost remisă conducerii societății și compartimentului de profil, în scopul remedierii problemelor, prin completarea elementelor lipsă din componența obiectelor de joacă;

-în cazul toboganului din incinta locului de joacă menționat mai sus, acesta nu ar fi fost ridicat de personalul specializat dacă nu ar fi pus în pericol siguranța copiilor. Societatea noastră are în atribuții numai remedierea, prin reparare, a obiectelor de joacă. Dacă acestea nu mai pot reparate și prezintă pericol pentru siguranța copiilor, se retrag din incinta locurilor de joacă;

Pe această cale, reamintim faptul că multe din obiectele de joacă de pe raza municipiului sunt vandalizate, de persoane certate cu bunul simț. De asemenea, de o bună perioadă de timp, personalul societății noastre se confruntă cu situații de sustragere a elementelor componente ale obiectelor de joacă, cu precădere elementele din lemn, unele fiind chiar sustrase după înlocuirea/completarea celor deteriorate/lipsă. În cazul vandalizării/sustragerii elementelor de mobilier urban sau obiectelor de joacă, rugăm cetățenii să anunțe Poliția Locală sau Poliția Municipiului Ploiești.

Totodată, precizăm că amplasarea de obiecte de joacă noi, în incinta locurilor de joacă, se încadrează în categoria investițiilor, achiziția acestora intrând în atribuțiile Direcției Tehnic-Investiții, din cadrul municipalității".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Intr-adevar, floraria MaJolie vine totdeauna cu noutati pentru noi clientii . Bun gust si muuuuullltttt rafinament! Imi place acest motto;,,Cand ati oferit fara vreun motiv o floare?,,
Adevarate cuvinte.Vasluiul a protestat trei zile la sediul ISJ.Am fost ignorați total.Delegația liderilor de sindicat a fost primită de catre Prefectura unde surprinzător de repede prefectul si subprefectul au inteles unde sunt nemulțumirile noastre in ce priveste Legea salarizării si ne-au promis sprijin total.Dureros si jignitor a fost modul in care conducerea ISJ a optat să ne trateze.Indiferenta totala.Zero dialog.Si ca eu sunt cu siguranta cam tot I aflati in functie de conducere.Rusine!!!!!!!!!!!!!
Gresit! #salariisescriecudoii
Poate că au frustrări, se răzbună pe cei care nu le-au dat note mai mari când au fost elevi. Aş propune ca la alegeri să facă cunoscută votanților Foaia matricolă clasele 1-12 și a anilor de studii post liceu.
Mi se pare foarte important ca an Baicoi a anceput sa se faca multe an folosul nostru. Eu de exemplu vreu ca canalizarea sa ajunga si pe stada mea (Agica nr. 4)cu totul ca decat trece pe strada Tudor Vladimirescu.
Curs valutar
EUR Euro 4.6469 0.0069
USD Dolarul SUA 3.9414 0.0092
GBP Lira sterlina 5.2259 0.0183
CHF Francul elvetian 3.9833 0.0171
XAU Gramul de aur 163.6579 1.3775