Ce spune SGU despre locul de joaca vandalizat

13 Sep 2017 13:39
Ce spune SGU despre locul de joaca vandalizat
Jurnalistii prahova-news.ro au solicitat SGU Ploiesti un punct de vedere cu privire la situatia in care se afla locul de joaca de pe strada Cameliei, care pune in pericol sanatatea copiilor.
Raspunsul SGU:
" Sesizarea dvs a fost remisă conducerii societății și compartimentului de profil, în scopul remedierii problemelor, prin completarea elementelor lipsă din componența obiectelor de joacă;

-în cazul toboganului din incinta locului de joacă menționat mai sus, acesta nu ar fi fost ridicat de personalul specializat dacă nu ar fi pus în pericol siguranța copiilor. Societatea noastră are în atribuții numai remedierea, prin reparare, a obiectelor de joacă. Dacă acestea nu mai pot reparate și prezintă pericol pentru siguranța copiilor, se retrag din incinta locurilor de joacă;

Pe această cale, reamintim faptul că multe din obiectele de joacă de pe raza municipiului sunt vandalizate, de persoane certate cu bunul simț. De asemenea, de o bună perioadă de timp, personalul societății noastre se confruntă cu situații de sustragere a elementelor componente ale obiectelor de joacă, cu precădere elementele din lemn, unele fiind chiar sustrase după înlocuirea/completarea celor deteriorate/lipsă. În cazul vandalizării/sustragerii elementelor de mobilier urban sau obiectelor de joacă, rugăm cetățenii să anunțe Poliția Locală sau Poliția Municipiului Ploiești.

Totodată, precizăm că amplasarea de obiecte de joacă noi, în incinta locurilor de joacă, se încadrează în categoria investițiilor, achiziția acestora intrând în atribuțiile Direcției Tehnic-Investiții, din cadrul municipalității".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895