Ce spune SGU despre locul de joaca vandalizat

23 Jun 2018 12:41
Ce spune SGU despre locul de joaca vandalizat
Jurnalistii prahova-news.ro au solicitat SGU Ploiesti un punct de vedere cu privire la situatia in care se afla locul de joaca de pe strada Cameliei, care pune in pericol sanatatea copiilor.
Raspunsul SGU:
" Sesizarea dvs a fost remisă conducerii societății și compartimentului de profil, în scopul remedierii problemelor, prin completarea elementelor lipsă din componența obiectelor de joacă;

-în cazul toboganului din incinta locului de joacă menționat mai sus, acesta nu ar fi fost ridicat de personalul specializat dacă nu ar fi pus în pericol siguranța copiilor. Societatea noastră are în atribuții numai remedierea, prin reparare, a obiectelor de joacă. Dacă acestea nu mai pot reparate și prezintă pericol pentru siguranța copiilor, se retrag din incinta locurilor de joacă;

Pe această cale, reamintim faptul că multe din obiectele de joacă de pe raza municipiului sunt vandalizate, de persoane certate cu bunul simț. De asemenea, de o bună perioadă de timp, personalul societății noastre se confruntă cu situații de sustragere a elementelor componente ale obiectelor de joacă, cu precădere elementele din lemn, unele fiind chiar sustrase după înlocuirea/completarea celor deteriorate/lipsă. În cazul vandalizării/sustragerii elementelor de mobilier urban sau obiectelor de joacă, rugăm cetățenii să anunțe Poliția Locală sau Poliția Municipiului Ploiești.

Totodată, precizăm că amplasarea de obiecte de joacă noi, în incinta locurilor de joacă, se încadrează în categoria investițiilor, achiziția acestora intrând în atribuțiile Direcției Tehnic-Investiții, din cadrul municipalității".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari.Domnul sa te ocroteasca si sa ai parte numai de bucurii,noroc si sanatate. C
FLICITARI BOGDAN SI NU IN ULTIMUL RAND PARINTILOR .BAFTA IN CONTINUARE
Felicitari Diana!Ai demonstrat tuturor ca se poate...😘Succes mai departe!😘😘😘
Felicitări, Iarina!A fost o încântare să citesc interviul !Am recunoscut baza pregătirii excepționale, dar și munca depusă de-a lungul anilor!Vacanță plăcută și productivă!
Felicitări Diana! Mult succes in continuare!
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994