Ce spune un europarlamentar român despre eliminarea tarifelor de roaming

14 Jun 2017 15:06
Ce spune un europarlamentar român despre eliminarea tarifelor de roaming
Începând cu 15 iunie 2017, cetățenii europeni nu vor mai fi nevoiți să plătească taxe de roaming atunci când călătoresc în interiorul Uniunii Europene și folosesc serviciile de telefonie mobilă pentru convorbiri, mesaje sau accesarea internetului.
Eurodeputatul Victor Negrescu consideră că tarifele de roaming erau o suprataxă nedreaptă.
Negrescu avertizează că interesele consumatorilor trebuie să primeze, iar companiile de telefonie nu trebuie să abuzeze de noile reguli, în detrimentul acestora.
"Uniunea Europeană renunță la bariera tarifelor de roaming. Faptul că această suprataxă nedreaptă este desființată reprezintă o veste foarte bună pentru românii care se deplasează pe termen scurt în afara țării, fiindcă vor putea să comunice mai mult și mai ușor cu familiile. În același timp, e un sprijin important și pentru antreprenori, care nu vor fi nevoiți să suporte costuri exagerate atunci când se deplasează în Europa și încearcă să coordoneze de la distanță activitatea de acasă", arată europarlamentarul
Tarifarea serviciilor de roaming la prețurile de pe piața națională este un exemplu concret de politică europeană care are efecte pozitive în viața cetățenilor.
"Am fost unul dintre europarlamentarii care au interpelat Comisia Europeană cu privire la întârzierea aplicării acestei măsuri, ce ar fi trebuit să se introducă mai devreme. E momentul ca europenii să poată simți că integrarea europeană e un proces care le aduce avantaje palpabile, zi de zi", subliniază Victor Negrescu, europarlamentar ce activează în Comisia pentru industrie, cercetare și energie a forului legislativ european.

sursa foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677