Ceață densă, pe DN1! Se circulă bară la bară la Comarnic - VIDEO EXCLUSIV

15 Dec 2017 18:01
Ceață densă, pe DN1! Se circulă bară la bară la Comarnic - VIDEO EXCLUSIV
Atenție șoferi! Traficul se desfășoară cu dificultate pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din toată țara. Este cazul și DN1. În zona Comarnic, după cum se vede în imagini, se circulă bară la bară din cauza condițiilor meteo.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române fenomenul este semnalat pe toată Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe tronsonul kilometric 160-193 al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 14-68 al Autostrăzii A3 Turda - Borş şi pe majoritatea drumurilor naţionale din judeţele Argeş, Buzău, Botoşani, Brăila, Dâmboviţa, Dolj, Călăraşi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman şi Vâlcea.

Pentru a preveni săvârşirea de accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează pe aceste şosele să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să circule cu viteză foarte redusă, să manifeste prudenţă sporită la volan şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
TAIATE DEGETELE HOTILOR !
DUMNEZEU ,SA IL ODIHNEASCA !
particip
Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri
DEMITEREA LUI YOHANIS !
Curs valutar
EUR Euro 4.6346 0.0014
USD Dolarul SUA 3.9285 0.0100
GBP Lira sterlina 5.2711 0.0040
CHF Francul elvetian 3.9729 0.0087
XAU Gramul de aur 158.8245 0.5663