Centenarul Marii Uniri, marcat si in alte zone verzi din Ploiesti - GALERIE FOTO

25 May 2018 12:14
Societatea SGU Ploiesti, aflata in subordinea Primariei Ploiesti, sărbătoreste Centenarul Marii Uniri prinr-o temă unică în conceptul amenajării spațiilor verzi. Astfel, au fost conturate cu flori ornamentale diferite simboluri ale României Mari pe spatiile verzi din oras. Dupa ce in centrul civic a fost amenajata din plante o harta a Romaniei si scris "100 ANI", acelasi lucru a fost facut si in Parcul Mihai Viteazul. Totodata, in fata Colegiului Mihai Viteazul este amenajat din flori drapelul Romaniei.
Amenajarea zonelor verzi în tematica Centenarului este parte a unui proiect amplu, cuprizând zone caracterizate prin trafic pietonal intens și impact vizual mărit, precum: Parcul Mihai Viteazul, Centrul Civic și Bulevardul Castanilor- declarat monument al naturii. Plantarea materialului floricol este completată cu lucrările de întreținere a spațiilor verzi, specifice sezonului, cu repararea și vopsirea mobilierului urban, precum și cu propuneri, remise municipalității, în privința achiziționării de piese noi.Sperăm, astfel, ca prin eforturile noastre să imprimăm un aspect plăcut orașului, oferind momente de relaxare, departe de agitația cotidiană.COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Buna ziua! As dori un tort cu cifra 20, pentru 14 MAI, marime medie, daca se poate. As dori sa imi spuneti cate kg are si cat costa kg. Multumesc!
Curs valutar
EUR Euro 4.6283 -0.0006
USD Dolarul SUA 3.8797 0.0157
GBP Lira sterlina 5.2609 0.0127
CHF Francul elvetian 3.8800 0.0157
XAU Gramul de aur 163.4611 -0.5369