Centenarul Marii Uniri, marcat si in alte zone verzi din Ploiesti - GALERIE FOTO

14 May 2018 17:09
Societatea SGU Ploiesti, aflata in subordinea Primariei Ploiesti, sărbătoreste Centenarul Marii Uniri prinr-o temă unică în conceptul amenajării spațiilor verzi. Astfel, au fost conturate cu flori ornamentale diferite simboluri ale României Mari pe spatiile verzi din oras. Dupa ce in centrul civic a fost amenajata din plante o harta a Romaniei si scris "100 ANI", acelasi lucru a fost facut si in Parcul Mihai Viteazul. Totodata, in fata Colegiului Mihai Viteazul este amenajat din flori drapelul Romaniei.
Amenajarea zonelor verzi în tematica Centenarului este parte a unui proiect amplu, cuprizând zone caracterizate prin trafic pietonal intens și impact vizual mărit, precum: Parcul Mihai Viteazul, Centrul Civic și Bulevardul Castanilor- declarat monument al naturii. Plantarea materialului floricol este completată cu lucrările de întreținere a spațiilor verzi, specifice sezonului, cu repararea și vopsirea mobilierului urban, precum și cu propuneri, remise municipalității, în privința achiziționării de piese noi.



Sperăm, astfel, ca prin eforturile noastre să imprimăm un aspect plăcut orașului, oferind momente de relaxare, departe de agitația cotidiană.



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677