Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari aniverseaza 10 ani de existenta

23 Jul 2018 07:10
Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari aniverseaza 10 ani de existenta
Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari, unitate aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, organizează în data de 14 iunie 2018, începând cu ora 10,00 evenimentul ”Un deceniu, 157 – povești de viață”.
Evenimentul este dedicat aniversării unui deceniu de existență a centrului și se va desfășura sub forma unui program de divertisment la care sunt invitați să participe beneficiari, copii și adulți, din toate centrele rezidențiale din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova, precum și reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova și ai instituțiilor colaboratoare în domeniul asistenței sociale.

Sursa foto: www.copilprahova.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709