Centrul de vaccinare din Sinaia devine operațional/Alte fluxuri, deschise în Ploiești la Școala Nicoale Bălcescu

27 Jan 2021 12:16
Centrul de vaccinare din Sinaia devine operațional/Alte fluxuri, deschise în Ploiești la Școala Nicoale Bălcescu
Potrivit Prefecturii Prahova, începând cu data de 08.02.2021, în Prahova vor fi deschise cinci noi fluxuri de vaccinare, destinate imunizării împotriva COVID-19 a cadrelor didactice și beneficiarilor care se încadrează în etapa a II-a.
Aceste noi fluxuri vor fi amenajate în două centre din Ploiești și Sinaia, pentru care membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au aprobat deja schimbarea temporară a destinației în Centre de vaccinare împotriva COVID-19.
"În Ploiești vor funcționa patru fluxuri la Școala Gimnazială "Nicolae Bălcescu" (în sala de sport), str. Aleea Școlii, nr.2. Dintre acestea, două vor fi destinate imunizării cadrelor didactice din Prahova, iar două vor fi disponibile pentru populație. În Sinaia va fi operaționalizat fluxul de la Școala Gimnazială "George Enescu", B-dul Carol I, nr.36 și va fi destinat vaccinării populației. Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, imunizarea în aceste centre se va face cu vaccin produs de compania Moderna, iar în fiecare flux vor putea fi administrate maximum 60 de doze/zilnic", a precizat sursa citată.
Persoanele eligibile se pot programa pentru vaccinare indiferent dacă au sau nu asigurare de sănătate.

foto Primăria Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677