Centrul Medical Sanconfind din Poiana Campina isi reia in totalitate activitatea din 15 aprilie

07 Apr 2020 16:45
Centrul Medical Sanconfind din Poiana Campina isi reia in totalitate activitatea din 15 aprilie
COMUNICAT DE PRESA: Centrul Medical Sanconfind isi reia in totalitate activitatea din 15.04.2020
Ne dorim ca centrul nostru medical sa fie in continuare, asa cum v-am obisnuit, un spatiu sigur, in care se ofera servicii medicale la standarde occidentale. Echipa noastra medicala depune toate eforturile posibile pentru ca toti cei care ne trec pragul sa fie in afara oricarui pericol.
Dupa evenimentul neplacut prin care Sanconfind a trecut, am decis sa redeschidem sectia Obstetrica-Ginecologie, din 15.04.2020, impreuna cu compartimentele Neontaologie si ATI si celelalte cabinete ambulatorii.
Asiguram atat personalul medical, cat si pacientii, ca in acest moment nu exista risc de raspandire a infectiei virale.
S-a efectuat o ampla actiune de dezinfecție de nivel înalt în toate spațiile spitalului, realizata cu o firma acreditata. Dezinfectia s-a realizat in doua etape: prima a constat in pulverizarea tuturor suprafetelor existente cu solutii clorigene, avand aviz de produs biocid, conform legislatiei nationale si internationale in domeniu, iar a doua, prin nebulizarea tuturor incaperilor, cu dezinfectarea aeromicroflorei.
Stim cat de dificila este perioada unei sarcini si pentru aceasta, am decis ca toate gravidele si personalul sectiei Obstetrica-Ginecologie sa fie testati cu teste rapide la intrarea in unitate, si a evita orice riscuri.
Suntem in tratative pentru incheierea unei colaborari in vederea luarii de masuri suplimentare de biosecuritate a intregului personal medical, a colaboratorilor Sanconfind si a tuturor pacientilor ce urmeaza a fi internati. Acestea vor include si testarea PCR in regim de urgenta, cu rezultatul in 24 ore.
Ancheta epidemiologica de la Centrul Medical Sanconfind a continuat in randul personalului. In afara celor confirmati pozitiv cu COVID-19, in aceasta perioada, nu a mai aparut nici un alt caz confirmat. S-au respectat masurile de izolare conforme cu regulile actuale si cu ordonantele militare anuntate. Starea de sanatate a personalului internat este stabila, fiind in afara oricarui pericol.
Sectia OG isi va relua activitatea incepand cu data de 15.04.2020.
Activitatea de acordare a asistenței medicale va continua si in celelalte specialitati: imagistica medicala, neurologie, recuperare medicala, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, diabet/ boli nutritie, ortopedie, pediatrie, pneumologie.
Laboratorul de analize medicale nu a fost afectat. Analizele s-au recoltat si se recolteaza in continuare la Campina, la adresa din Bvd. Carol I, (Casa cu Lei) cu program 7:30-12:00.
Fiecare persoana, pacient/client sau angajat care va intra in Sanconfind va trece printr-un filtru de reducere a riscului de contaminare, unde va fi evaluata pentru prevenirea imbolnavirilor prin: purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor si incaltamintei, masurarea temperaturii, completarea unui formular de triaj epidemiologic.
Va asiguram de calitatea serviciilor si determinarea noastra pentru un act medical corect si complet, indemnandu-va sa va adresati cu incredere centrului nostru medical. Luam toate măsurile necesare pentru siguranta angajatilor proprii si a pacientilor.
Ne simtim obligati sa ne cerem scuze pentru disconfortul creat de modificarea programarilor.
Conducerea

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677