Centura Ploieştiului va fi închisă total în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă (6-7 octombrie) din cauza unui transport agabaritic

05 Oct 2017 21:34
Centura Ploieştiului va fi închisă total în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă (6-7 octombrie) din cauza unui transport agabaritic
Un transport agabaritic care se va deplasa pe ruta Port Olteniţa – Rafinarie Petrobrazi va afecta circulaţia, de joi până sâmbătă, pe mai multe drumuri naţionale, iar Centura Ploieştiului va fi închisă total în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, potrivit operatorului de transport, scrie mediafax.ro
SC Eastern Shiping SRL va opera un transport agabaritic din Portu Olteniţa la Rafinăria Petrobrazi, iar în zilele de 5 şi 7 octombrie, circulaţia rutieră va fi afectată parţial, pe unele segmente de drum existând şi restricţii. În noaptea de 6 spre 7 octombrie, Centura Ploieşti va fi închisă total circulaţiei.

„Este vorba de un transport cu dimensiuni şi greutate mare care impune circulaţia pe ambele sensuri de mers. (...) Plecarea se va face în seara de 5 octombrie la ora 19.00, convoiul fiind însoţit de maşini de escortă şi echipaje ale poliţiei rutiere, pe următorul traseu: DN4: Olteniţa Port – intersecţie DN4 cu DNCB; DNCB - intersecţie DN4 cu DNCB; intersecţie DN2 cu DNCB; DN2 ( intersecţie DN2 cu DNCB) – Urziceni – Albeşti–Paleologu; DN 1B – Albeşti-Paleologu – intersecţie DN1 cu DN1B; DN1A – intersecţie DN1A cu DN1B – intersecţieDN1A cu DN1B cu SPL; DN1B – intersecţie DN1A cu DN1B cu SPL – intersecţie DN1 cu DN1B cu MGPL; DN1 – intersecţie DN1 cu DN1B cu MGPL – intersecţie DN1 cu DJ104P”, potrivit comunicatului transmis miercuri de SC Eastern Shiping.

Potrivit documentului, de la intersecţia dintre DN1 şi DN1B, convoiul va circula pe DN1 pe o distanţă de aproximativ 6,2 Km pe contrasens, până la intersecţia giratorie DN1 cu DN1A, iar la trecerea convoiului, circulaţia va fi întreruptă.
Se estimează că se va ajunge la intrarea în Ploieşti, la intersecţia DN1A cu DN1B vineri, 6 octombrie, la ora 13:00, iar de aici se va pleca spre Rafinăria Petrobrazi – Poarta 4b, intrarea dinspre Negoieşti la ora 23.00.

„De la ora 00.00 Centura Ploieşti va fi închisă total circulaţiei până când transportul agabaritic va ieşi de pe aceasta”, se mai arată în comunicat.

UPDATE: Potrivit IJP Prahova, transportul agabaritic programat sa tranziteze judetul Prahova in noaptea de 6/7 octombrie 2017 va tranzita judetul nostru in noaptea de 8/9 octombrie 2017.

Sursa foto: mediafax.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791