Cercetări demarate de DIICOT după ce o persoană a căzut de la etajul unui imobil din Ploiești

01 Apr 2020 15:59
Cercetări demarate de DIICOT după ce o persoană a căzut de la etajul unui imobil din  Ploiești
Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism " Serviciul Teritorial Ploiești au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de un inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.
Asta după ce polițiștii Secției 2 Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui imobil situat de pe raza municipiului Ploiești.
*În locuința acestuia au fost identificate mai multe substanțe interzise la deținere, motiv pentru care s-a dispus formarea unei echipe operative din cadrul B.C.C.O. Ploiești care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost ridicate două plante, cinci recipiente ce conțineau diverse cantități de materie vegetală, 200 de comprimate inscripționate LSD și două grindere*, arata DIICOT.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677