Ceremonie la „Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial”/Se lansează și un concurs de fotografie

13 Sep 2021 15:47
Ceremonie la „Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial”/Se lansează și un concurs de fotografie
Ministerul Apărării Naționale organizează marți, 14 septembrie, ora 12.00, de Ziua Înălțării Sfintei Cruci, un ceremonial militar și religios pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman din Munții Bucegi, la Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial.
La manifestare sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților județene și locale, precum și iubitori ai muntelui și ai istoriei neamului românesc.
Cu această ocazie, Ministerul Apărării Naționale lansează un concurs de fotografie cu imagini surprinse cu Monumentul Crucea Caraiman. Fotografiile pot fi trimise pe adresa de e-mail: finantare_externa@mapn.ro și prin etichetare pot fi postate pe pagina de facebook Crucea Caraiman Reabilitare, link: http://www.facebook.com/CruceaCaraimanReabilitare/, până la data de 30 septembrie 2021. Realizatorii celor mai reușite fotografii vor primi câte un volum al monografiei Crucea Eroilor Români de pe muntele Caraiman – Istoric, restaurare, reabilitare, conservare, publicat în anul 2021 la Editura Centrului Tehnic-Editorial al Armatei.
foto mapn.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
L-am întâlnit și eu azi, și nu amenința pe nimeni, era destul de pașnic. Mi-a făcut impresia ca se joaca. Nu făcea obiectul unui anunț la 112
Baiatul era sarac si lucra pentru Catalin Marin zis Lupu.Avea o familie numeroasa si trebuia sa isi intretina fratii
Mi-am petrecut copilăria pe Str Badea Cartan din Câmpina. Acest nume îmi amintește de lucruri minunate pe care nu le voi m-ai trăi niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest înaintaș al românilor!
Curs valutar
EUR Euro 4.9481 0.0008
USD Dolarul SUA 4.2275 0.0276
GBP Lira sterlina 5.7761 -0.0119
CHF Francul elvetian 4.5341 0.0032
XAU Gramul de aur 239.0731 0.4705