Cetatenii din Puchenii Mari, invitati sa se implice oficial in rezolvarea problemelor din comunitate, prin Grupul de Inițiativă CivicĂ lansat recent - G.I.C.Ă.

17 Oct 2020 14:27
Cetatenii din Puchenii Mari, invitati sa se implice oficial in rezolvarea problemelor din comunitate, prin Grupul de Inițiativă CivicĂ lansat recent - G.I.C.Ă.
Reprezentantii Primariei Puchenii Mari au anuntat ca zilele acestea s-a lansat Grupul de Inițiativă CivicĂ din Comuna Puchenii Mari, abreviat G.I.C.Ă.

“Grupul dorește să aducă împreună cetățenii (indiferent de vârstă, pregătire, statut social) din comuna Puchenii Mari să se implice în dezbateri, în viitoare proiecte și în general, în găsirea de soluții aplicate cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitate și a încuraja la mai multă blândețe, empatie și o comunicare eficientă între oameni.

GICĂ își propune 'să recruteze' cetățenii doritori să se implice în diverse moduri (cu timp, cunoștințe și abilitați, cu resurse financiare sau orice fel de contribuție care poate ajuta) în activități civice în comuna Puchenii Mari. Membrii GICĂ vor avea chiar ei posibilitatea să propună activități civice de interes pentru comunitate și să le implementeze într-o manieră organizată.

În ceea ce privește efortul de timp și implicarea efectivă, estimez aproximativ 1-3 ore/săptămână. Desigur, GICĂ este o entitate flexibilă și nu forțează pe nimeni să fie activ mai mult decât persoana în cauză se simte confortabil”, au spus reprezentantii Primariei Puchenii Mari.

Cei care doresc sa se alature grupului G.I.C.Ă. trebuie să completeze chestionarul de mai jos:

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237