Cetatenii din Puchenii Mari, invitati sa se implice oficial in rezolvarea problemelor din comunitate, prin Grupul de Inițiativă CivicĂ lansat recent - G.I.C.Ă.

17 Oct 2020 14:27
Cetatenii din Puchenii Mari, invitati sa se implice oficial in rezolvarea problemelor din comunitate, prin Grupul de Inițiativă CivicĂ lansat recent - G.I.C.Ă.
Reprezentantii Primariei Puchenii Mari au anuntat ca zilele acestea s-a lansat Grupul de Inițiativă CivicĂ din Comuna Puchenii Mari, abreviat G.I.C.Ă.

"Grupul dorește să aducă împreună cetățenii (indiferent de vârstă, pregătire, statut social) din comuna Puchenii Mari să se implice în dezbateri, în viitoare proiecte și în general, în găsirea de soluții aplicate cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții în comunitate și a încuraja la mai multă blândețe, empatie și o comunicare eficientă între oameni.

GICĂ își propune 'să recruteze' cetățenii doritori să se implice în diverse moduri (cu timp, cunoștințe și abilitați, cu resurse financiare sau orice fel de contribuție care poate ajuta) în activități civice în comuna Puchenii Mari. Membrii GICĂ vor avea chiar ei posibilitatea să propună activități civice de interes pentru comunitate și să le implementeze într-o manieră organizată.

În ceea ce privește efortul de timp și implicarea efectivă, estimez aproximativ 1-3 ore/săptămână. Desigur, GICĂ este o entitate flexibilă și nu forțează pe nimeni să fie activ mai mult decât persoana în cauză se simte confortabil", au spus reprezentantii Primariei Puchenii Mari.

Cei care doresc sa se alature grupului G.I.C.Ă. trebuie să completeze chestionarul de mai jos:

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671