Cezar Ouatu, Nico, Valentin Dinu, alaturi de alti artisti, vor canta la Ploiesti. Intrarea va fi libera!

20 Dec 2017 16:45
Cezar Ouatu, Nico, Valentin Dinu, alaturi de alti artisti, vor canta la Ploiesti. Intrarea va fi libera!
Primăria Municipiului Ploiești vă invită și în această seară la un spectacol de neuitat, găzduit în cadrul acțiunilor prilejuite cu ocazia „Sărbătorilor de iarnă”.

Astfel, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe esplanada din fața Palatului Culturii, vor urca să împărtășească bucuria sărbătorilor de iarnă 38 de copii de la Grădinița Mănești, iar de la ora 17.30, 110 copii din cadrul Palatului Copiilor Ploiești vor fi prezenți pe scenă în cadrul unui deosebit program artistic, ce va include și un minirecital susținut de prof. Iulian Anghel.

Momente și cântece dragi din tezaurul folcloric românesc le vor fi oferite ploieștenilor joi, 21 decembrie a.c., când, începând cu ora 17.00, pe scena amintită mai sus vor urca, pe rând, copiii Ansamblului folcloric Mugurelul al Colegiului Economic Ploiești și corul de copii de la școala “I. A. Bassarabescu”. Seara va continua de la ora 18.00 cu spectacolul de teatru pentru copii “Spiridușii lui Moș Crăciun”, iar de la ora 19.00 cei prezenți la spectacol vor păși în lumea dansului grecesc prin intermediul Ansamblului KYMATA.

Primăria Municipiului Ploiești le-a pregătit ploieștenilor un concert extraordinar “Crăciunul Regal”, vineri, 22 decembrie a.c., începând cu ora 20.00, susținut de Cezar Ouatu și invitații săi: Nico, Valentin Dinu, Alis Fainita, Briana Vaduva, Maria Stoica, Marius Denes (pian solist), Corala Danielescu. Spectacolul regal va fi condus de dirijorii Cezar Ouatu și prof. Valentin Gruescu. Intrarea la spectacolul, ce va avea loc pe scena amenajată în fața Palatului Culturii, va fi liberă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176