Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs la Florești între un microbuz și un autoturism

26 Jun 2019 14:15
Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs la Florești între un microbuz și un autoturism
Accidentul rutier s-a produs în această după-amiază în comuna prahoveană Florești, sat Călinești. Au fost implicate un microbuz în care se aflau 11 persoane și un autoturism în care se aflau două persoane. Potrivit ISU Prahova, care a intervenit cu un echipaj de stingere, unul de descarcerare, două de prim ajutor și unul de victime multiple, cinci persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, trei fiind din microbuz.

Potrivit Politiei Prahova, se pare că șoferul autoturismului în vârstă de 43 ani din Ploiești nu ar fi acordat prioritate autobuzului cu 29 de locuri in care se aflau 10 călători și care era condus de către un conducător auto în vârstă de 43 ani din Băicoi.

Sursa foto: IJP PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511